Slimme+costsharing+in+evenementenlocatie+Openluchtmuseum
Nieuws

Slimme costsharing in evenementenlocatie Openluchtmuseum

EVENEMENTENLOCATIE MUSEUM - Costsharing lijkt op het lijf geschreven van de eventbranche, toch zijn de voorbeelden nog schaars. Openluchtmuseum Arnhem koppelde op een slimme manier een publieksevenement aan zakelijke mogelijkheden.

Op vrijdagavond 22 juni 2012 vindt het Arnhems Midzomeravond Festival (AMZAF) plaats in het Openluchtmuseum. Kiwanis Club Arnhem organiseert dit kunst en cultuur festival in nauwe samenwerking met diverse partijen uit de regio Arnhem. Doel is om kunst en cultuur dichterbij Arnhemse kinderen te brengen en jong talent de kans te geven om te schitteren. Bedrijven maken van dit evenement gebruik als decor om hun relatiedag vorm te geven en besparen zo nadrukkelijk op allerhande kostenposten.

Het Openluchtmuseum geeft een voorbeeld van costsharing met partner Fidato: 'Fidato verzorgt audiovisuele projectinrichting, het faciliteren van events en het crossmediaal invullen van de boodschap. Het bedrijf houdt zijn relatieavond vrijdagavond in het Openluchtmuseum. Na een barbecue in de Kasteelboerderij geeft Fidato zijn gasten de gelegenheid te genieten van het Midzomeravond festival.'
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.