Shake-on zorgt voor ultieme netwerkervaring

15-03-2017 - BRANCHEBORREL NETWERKEN GADGETS - De EventBranche Borrel bij Worldhotel Wings op 20 maart 2017 wordt een mooie editie die perfect aansluit bij het opgewaardeerde uitgebreide servicepakket dat EventBranche haar leden biedt in 2017. EventBranche belooft op de EventBranche Borrels in 2017 nog meer en nog effectiever te voorzien in de combinatie tussen kennis en netwerk en heeft hierin naast de onlangs aangekondigde samenwerking met Networktables ook de samenwerking gezocht met Shake-on.

Met de inzet van Shake-on technologie wordt er voor de ultieme netwerkervaring gezorgd. De interactieve wristband maakt het, zonder voorafgaand een app te downloaden, mogelijk om persoonsgegevens uit te wisselen en een overzicht te ontvangen van gemaakte contacten.

Jouri Schoemaker van Shake-on zegt: 'Als bezoeker hoef je je enkel te laten inspireren en te focussen op het netwerken. Mensen die je ontmoet en spreekt, schud je de hand zoals normaliter. Achteraf krijg je automatisch een overzicht van alle personen die je ontmoet hebt en je kun hier opvolging aan geven! Tijdens het netwerken kun je ook de Shake-on app downloaden om noties te maken bij de personen met wie je de hand hebt geschud.'

Voor je kennis, netwerk en promotie zit je in 2017 dus goed als lid van EventBranche!Kennismaken met EventBranche? Kom naar de EventBranche Borrel bij Worldhotel Wings in Rotterdam op 20 maart. Stuur een email naar elin@eventbranche.nl.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners