Sebastiaan de Grip nieuwe Operations Director Beurs van Berlage

12-09-2018 - Sebastiaan de Grip, voorheen werkzaam bij World Forum Den Haag, is per 1 september gestart als Operations Director bij Amsterdam Conference Centre Beurs van Berlage. Hij is met deze functie eindverantwoordelijk voor alle operationele zaken binnen de Beurs en zal invulling geven aan de kwaliteitsdoelstellingen en verdere ambities van het congres- en evenementencentrum.

Met de komst van De Grip kan het congrescentrum zich nog beter concentreren op haar klanten en gasten, door het samenvoegen van verschillende afdelingen, het aanpassen van de bedrijfsstructuur en het verder verfijnen van werkprocessen. “Ik verheug me erop om in deze prachtige organisatie zowel strategisch als operationeel het verschil te kunnen maken en om de huidige afdelingen naar een nog hoger plan te tillen”, vertelt De Grip.

Sebastiaan is geen vreemde in de congreswereld. Voordat hij bij Word Forum Den Haag werkte, was hij 7 jaar werkzaam bij de RAI. “Wij zijn trots om Sebastiaan te mogen verwelkomen in ons team. Zijn ervaring en expertise zal ons verder helpen onze ambitie - om onze gasten een fantastische en unieke ervaring op 5-sterrenniveau te bieden - te verwezenlijken,” aldus Marcel Schonenberg, Managing Director van het Amsterdamse Congres Centrum. Kijk voor meer informatie op www.beursvanberlage.com.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. MECC Maastricht

  MECC Maastricht is een moderne congres-, beurs- en eventlocatie. Met een goed ingewerkt team van professionals,...
 2. RAI Amsterdam

  Behalve voor de grote beurzen, congressen en evenementen kunt u bij Amsterdam RAI ook terecht voor uw vergadering,...
 3. Kitchen & Bar Vondelpark3

  In het hart van Amsterdams bekendste park vind je Vondelpark3, het nieuwe...
 4. Intertent

  Intertent is specialist op het gebied van tijdelijke accommodaties.
 5. KAMERYCK

  Deze bijzondere locatie ligt prachtig tussen de weilanden en heeft een mooi...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners