Praktische workshop COMMUNICEREN met je TEAM

Tekst verkleinenTekst vergroten
Tekstgrootte:
0 reacties
17 mei 2017 09:59 uur
Praktische workshop COMMUNICEREN met je TEAM

SPORTIEVE EN ACTIEVE EVENEMENTEN - Binnen een organisatie valt of staat alles door communicatie. We interpreteren, vullen in en oordelen er op los waardoor er sneller misverstanden ontstaan. Om dit te voorkomen volgen veel medewerkers van organisaties een communicatietraining om de samenwerking te verbeteren. Maar hoe breng je dit tastbaar in de praktijk?

‘We hebben al meerdere inhoudelijke workshops over communiceren gevolgd met ons team, nu zijn we op zoek naar een workshop waarbij we dat ook beleven. We willen graag tastbaar maken waar we in die andere workshops over gesproken hebben.’ Tijd dus voor een ander kunstje! Door middel van ongecompliceerde circustechnieken, leer je bij Circus Tadaa 'de kunst' van het communiceren, presenteren, balanceren en samenwerken in haar puurste vorm.

Onder begeleiding van een professioneel team, dat beschikt over een flinke dosis inzet, enthousiasme en humor, leer je te werken aan een gezamenlijk doel; een spetterende circusvoorstelling. Tijdens de voorbereidingen komen vaak al ongekende kwaliteiten naar boven. Een financieel manager met sprekerskwaliteiten, de secretaresse blijkt goed in de trapeze en de archivaris blijkt een uitstekende clown. Maar circus is ook denken in stereotypen; de clown, de sterke man, de goochelaar, de acrobaat, iedereen heeft daar een beeld bij. Zelden wordt dat beeld gekoppeld aan een collega. Juist het opgeplakt krijgen van een stereotype rol werkt in de normale omgang en communicatie sterk roldoorbrekend.

NOS Nieuwsredactie: ‘Een echte aanrader voor iedereen die met een grote of kleine groep eens iets anders wil doen. Circus Tadaa!, bedankt!’

Wil jij ook effectief communiceren om de samenwerking te verbeteren en gezamenlijke doelen sneller bereiken? Maak dan 'het verschil' en verras, verbluf en vermaak uw medewerkers, klanten, gasten of collega's door te kiezen voor een workshop van circus Tadaa! www.tadaa.nl

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageer op dit artikel

Naam :
E-mail adres :
Reactie
 
Onthoud mij
 
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Circus Tadaa!

  Circus Tadaa! Laat de deelnemers...
 2. VervoersProjecten Nederland

  VPN zorgt ervoor dat uw evenement,...
 3. Blue Boat Company

  Bent u op zoek naar een echte Amsterdamse...
 4. Obsession Evenementen & Communicatie

  Bijzondere ontmoetingen, perfect geregeld!
 5. Xsaga

  Bij Xsaga hebben wij een grote passie...

Stuur uw persbericht naar EventBranche.nl

Persberichten delen met de branche? Stuur uw bericht naar sjoerd@eventbranche.nl Tips nodig?

 


 

Neem een abonnement op ons vakblad en de Brancheborrels voor 159,- euro
EventBranche supporting partners:

     

       
                               
           

Volg ons op twitter
Wordt lid van onze linkedin group