NSJC+%26+Westergasfabriek+starten+samenwerking+in+locatieverhuur
Nieuws

NSJC & Westergasfabriek starten samenwerking in locatieverhuur

EVENEMENTENLOCATIES - De North Sea Jazz Club en het naastgelegen Westergastheater zijn sinds kort via een interne doorgang met elkaar verbonden. De huur van de clubzaal, het jazzcafé en het westergastheater kunnen nu makkelijk gecombineerd worden voor uiteenlopende events, met een capaciteit van 1500 gasten.

Door de goede samenwerking tussen de Westergasfabriek en de North Sea Jazz club zijn de mogelijkheden voor grote evenementen ongekend. Denk bijvoorbeeld aan een walking dinner en feest in de North Sea Jazz Club met daaraan voorafgaand een plenaire sessie in het Westergastheater. Een bedrijfsfeest in de vorm van een minifestival met verschillende ruimtes en verschillende soorten live muziek, behoort ook tot de mogelijkheden.

WESTERGASTHEATER
Het Westergastheater is één van de evenementenlocaties van de Westergasfabriek. De moderne theaterzaal heeft een inschuifbare tribune en flexibele zijwanden, daarachter ligt de foyer. Met openstaande wanden kunnen de zaal en foyer desgewenst tot één transparante ruimte worden samengevoegd. Door de flexibele indeling leent de locatie zich goed voor uiteenlopende evenementen.

DE NORTH SEA JAZZ CLUB
Uw feest in de North Sea Jazz Club kan zó beginnen…Het intieme podium met top-notch licht- en geluidsinstallatie, waarop grote jazznamen al schitterden, is multifunctioneel. Samen met partner MOJO kunnen zij bovendien bemiddelen bij het boeken van artiesten voor uw evenement. Dat staat garant voor een unieke belevenis!

Afgelopen zomer resulteerde de samenwerking al in een geslaagd evenement :‘Wij hebben onze jaarlijkse zomernetwerkdag in het Westergastheater en de North Sea Jazz Club georganiseerd. De prettige samenwerking resulteerde in een geslaagde middag met 400 gasten op beide locaties. Met een plenaire sessie in Lagerhuisdebatopstelling in het theater, een break out sessie en de afsluitende borrel in de North Sea Jazz Club. Een leuke verscheidenheid aan locaties waar onze gasten door verrast waren', aldus Sonja Straathof, Event Manager  bij Amsterdam Marketing

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.