Nieuwe+zakelijke+eventlocatie+van+6000+m2+in+Den+Haag
Nieuws

Nieuwe zakelijke eventlocatie van 6000 m2 in Den Haag

EVENEMENTENLOCATIE - Den Haag is een evenementenlocatie rijker. Een voormalige speciaalzaak in auto onderdelen, van 6000 m2 zal binnenkort worden omgetoverd tot evenementenlocatie. GIA Trade Center heeft een capaciteit van 5000 personen, beschikt over meerdere zalen en break-out rooms én tijdelijke kantoorruimtes voor eventmanagers.




GIA Trade Center is gelegen aan De Werf 11 in Den Haag, op korte afstand van De Uithof en het strand van Kijkduin. De nieuwe evenementenlocatie is in eerste instantie uitsluitend geschikt voor zakelijke evenementen, en nog niet voor publieksevenementen.

Met een totaal oppervlakte van 6000 m2 en een aantal kleinere ruimtes van 600 m2, waar diverse 'break-out rooms' gecreëerd kunnen worden, is de locatie geschikt voor congressen, personeelsfeesten, vergaderingen, pitches en presentaties. Ook kunnen eventmanagers tijdelijke kantoorruimtes huren in het pand.

De eventlocatie beschikt over 200 eigen parkeerplaatsen en voor een groot evenement kan er gebruik worden gemaakt van parkeerplaatsen in de buurt. De hal heeft een capaciteit van in totaal 5000 bezoekers. Het pand heeft nog geen eigen restaurant, maar staat wel open voor partners.  

 

Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u contact opnemen met Ron Simon via ron@startupdenhaag.org.  
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.