Nieuwe+industriele+evenementenlocatie+in+het+oosten+van+Nederland
Nieuws

Nieuwe industriele evenementenlocatie in het oosten van Nederland

INDUSTRIELE EVENEMENTENLOCATIE - Steeds vaker krijgt de redactie van EventBranche.nl geluiden over grote Randstad georiënteerde bedrijven of organisaties die het aandurven om een uurtje te rijden voor hun evenement. Juist daarom kan de nieuwe industriele evenementenlocatie Het Koelhuis in Zutphen interessant zijn voor meer dan het regionale bedrijfsleven.

Achter het station en aan de nieuwe Noorderhaven en de IJssel in Hanzestad Zutphen ligt Het Koelhuis. 'Met zijn industriële uitstraling en geschiedenis is het een inspirerende plek voor uiteenlopende evenementen. De afgelopen jaren is hard gewerkt om in het bijna 100 jaar oude gebouw sfeervolle zalen te creëren. Sinds november zijn er drie verdiepingen in gebruik met zes zalen met een capactiteit van 8 tot 250 personen per zaal. Door de nieuwe tunnel met prachtig lichtkunstwerk loop je in 5 minuten van Het Koelhuis naar het centrum. Het Koelhuis heeft alle faciliteiten voor congressen, beurzen en grote en kleine zakelijke bijeenkomsten. Ook voor recepties, verjaardags- en dansfeesten of bruiloft is Het Koelhuis geschikt', zet Nicky Struijker Boudier de industriele evenementenlocatie in de markt.

'Alle zalen in Het Koelhuis hebben iets bijzonders en zijn ruim, licht en helemaal naar eigen sfeer in te richten. Zo heeft Het Koelhuis Café een houtkachel, de Machinekamer uitzicht op de nieuwe haven en Het Boterlokaal uitzicht op de IJssel. In de zalen zijn alle opstellingen mogelijk, ze kunnen uitgelicht worden en er is gratis Wifi. Er is een ruime lift en invalidetoilet. Of het nu gaat om een bruiloft of congres met vele gasten, elk event vraagt om persoonlijke invulling. Het Koelhuis team heeft jarenlange ervaring in de organisatie van events met alles wat daarbij komt kijken. Het team vertaalt graag de wensen van de opdrachtgevers naar een passend idee en sfeer met de juiste faciliteiten en service. Zij kunnen het complete projectmanagement, of delen daarvan op zich nemen. Van concept, de ontwikkeling van communicatiemiddelen tot draaiboeken, budgetbewaking en de inrichting van de locatie.'

Locatie met jachthaven...
Ook de omgeving rond Het Koelhuis is in ontwikkeling. De mooie jachthaven pal naast het gebouw wordt naar verwachting half 2016 opgeleverd. De Marstunnel, direct aan de andere kant van Het Koelhuis, werd onlangs al opgeleverd door BAM, Prorail en de gemeente. De tunnel valt op door het bijzondere lichtkunstwerk van Herman de Kuijer. Duizenden led-lichtjes met intense kleuren worden aangestuurd door een speciaal ontworpen computerprogramma. Tot de parkeergarage bij het station gebouwd is, kan naast Het Koelhuis zelf geparkeerd worden.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.