Nieuw+sprekersbureau+vindt+promovendus+bij+eventthema
Nieuws

Nieuw sprekersbureau vindt promovendus bij eventthema

SPREKERSBUREAU – Promovendis, zo heet het nieuwe sprekersbureau van Catherine van Pol. Het bureau lijkt een gat in de sprekersmarkt te hebben gevonden: Promovendis vindt namelijk een passende promovendus bij het onderwerp van uw meeting, event of congres.

Promovendis brengt jonge wetenschappers, promovendi en mensen uit de praktijk met elkaar in gesprek. Het gaat om kennis delen en inspiratie, zonder verplichtingen, informeel en interactief. ‘Voor wie geïnformeerd en geïnspireerd wil worden, voor bedrijven en organisaties die willen innoveren’, vat Van Pol de kracht van Promovendis samen.

Van Pol: ‘Als bedrijf of organisatie kun je in gesprek met iemand die over één onderwerp ontzettend veel weet. Promovendis zoekt naar de juiste promovendus voor uw thema of onderwerp. Vanzelfsprekend zijn het niet altijd de meest gelikte sprekers, maar hun verhaal is authentiek en voor de promovendi is hun onderzoek of onderwerp echt als hun kindje, dus ze zitten volledig in het onderwerp en dat brengen ze ook over op het bedrijf of de organisatie die met ze in gesprek gaat.’ Want daar ligt de eigenlijke kracht van Promovendis: kleinschalige settings waarbij er een hele directe interactie is. Daarbij kan het bedrijf veel leren van de kennis van de promovendus en is het voor de jonge wetenschappers ideaal om zo in contact te zijn met de praktijk.

Voor organisatoren en planners die echt op inhoud en kennis hun event inrichten, zou dit wel eens een interessante uitkomst kunnen zijn, beaamt vanzelfsprekend Van Pol ook: ‘U krijgt echt info uit eerste hand. Het is nieuwe kennis die u live in uw bedrijf opneemt en dat bevordert de innovatie in uw organisatie. Daarnaast is het dé mogelijkheid om in contact te komen met talenten op een bepaald onderzoekvlak, die na hun promoveren wellicht in uw branche te werk gaan.’

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.