Niek+van+der+Vechte+en+Martijn+Dekker+stoppen+bij+TivoliVredenburg
Nieuws

Niek van der Vechte en Martijn Dekker stoppen bij TivoliVredenburg

MULTIFUNCTIONELE EVENEMENTENLOCATIE – Vanaf het voortraject naar de opening van TivoliVredenburg in Utrecht stond er al ad interim achter hun naam, maar nu lijkt het echt zo ver: Martijn Dekker (sr. commercieel manager) en Niek van der Vechte (salesmanager) nemen in de loop van dit jaar afscheid bij TivoliVredenburg.

Het is de bedoeling dat er vaste krachten komen om de stevige commerciële poot binnen het eventwonder van Utrecht blijvend in te vullen. Er is een gedegen overdracht gepland voor de aankomende periode, en de vacature voor een opvolger is er al uit en terug te vinden op deze site.

Ondanks het continue rumoer rondom de locatie in hartje Utrecht, die constant onder de loep ligt, laten Dekker en Van der Vechte een succesvolle eventtak achter.  Dit ligt volledig in lijn met de positieve flow waar TivoliVredenburg momenteel in zit, zo trok het podium afgelopen jaar bijna 950.000 bezoekers en behoort daarmee tot een van de grootste podia van het land. ‘De verhuurafdeling heeft 3 jaar lang pittige rendementstargets gehaald en daarmee is de zakelijke eventtak succesvol en is het stabiele potentieel ruimschoots aangetoond. De commerciële activiteiten in deze overwegend culturele locatie zijn nu echt onlosmakelijk verbonden met de culturele organisatie en maken echt essentieel onderdeel uit van de totale bedrijfsvoering. Dat mag ook wel met zo’n 1250 concerten en festivals per jaar en 200 salesactiviteiten; optimale samenwerking tussen commercie en cultuur is daarbij een must’, kijkt Martijn Dekker tevreden terug. 

Pionieren
‘We hebben drie jaar lang gepionierd en zaken middels processen gestandaardiseerd. Nu is het voor TivoliVredenburg tijd om te werken naar de definitieve vorm van de organisatie met 1 programma-afdeling, waar commercieel en cultureel samen optrekken. Om dat voor de toekomst in goede banen te leiden is er dan ook een vacature voor een Senior Salesmanager. De nieuwe Senior Salesmanager wordt tevens teamleider, en krijgt fijne en gedreven collega’s waaronder salesmanagers Maaike Oudshoorn en Tim van Kooten.’, aldus Dekker.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.