MPI+NL+zet+lijn+voort+met+gewaagde+bijeenkomsten%2E%2E%2E
Nieuws

MPI NL zet lijn voort met gewaagde bijeenkomsten...

BRANCHEVERENIGING MPI - MPI, de organisatie voor meetingprofessionals, is een groot en internationaal netwerk van meeting- en eventprofs. Binnen dat netwerk kunnen ze trots zijn op hun Nederlandse chapter, want na MPI CONTENT, waar je live kon zappen van spreker naar spreker, volgt nu weer een evenement dat durft de paden te verlaten.

Maandag 19 juni is De Fabrique in Utrecht het decor van een boeiend experiment waarin de deelnemers uitgedaagd worden zich over te geven aan verschillende concepten en het congres als proefkonijn te ondergaan. 'De meerwaarde van het zelf ervaren, wordt hier tot een kunst verheven. Na afloop ga je sowieso als een rijker mens naar huis en zit je vol energie en inspiratie om zelf aan de slag te gaan met spannende concepten en nieuwe toepassingen. Na de alom geprezen editie van het MPI Jaarcongres ‘CONTENT’ van vorig jaar, waarin veel is geëxperimenteerd, hebben MPI en GvE besloten deze editie samen te organiseren. Juist ook de corporate event manager heeft behoefte aan nieuwe concepten ervaren. Als vakverenigingen kunnen we experimenteren waar dat in een zakelijke omgeving maar zelden lukt', aldus Gijs Verbeek van MPI.

Tijdens Concept kan de deelnemer uit drie verschillende routes kiezen waarin zij het congres ondergaan. Iedere route zorgt gegarandeerd voor een andere (leer)ervaring. Alle facetten komen tijdens deze experiences aan bod; catering, locatie, sfeer, aankleding, vorm en uiteraard de content. Benieuwd naar de sprekers, de workshops en de routes? Ga naar www.concept2017.nl  voor meer informatie.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.