Mooie+vrouwen+zorgen+voor+meer+sales+op+evenementen
Nieuws

Mooie vrouwen zorgen voor meer sales op evenementen

EVENEMENTEN HOSTESS PROMOTIE - Extra salessupport nodig voor de presentatie van een nieuw product? Een beurs? Of een perspresentatie of andere acties op events in binnen- of buitenland? Dan heeft u mooie vrouwen nodig, zegt De Meidenfabriek.

De Meidenfabriek in Haarlem is duidelijk in haar aanbod: professionele, commerciele, hands on, ad rem verkooptalenten met de looks van een model. De oprichters van De Meidenfabriek hebben veel ervaring in sales, training, coaching en retail-management. 'Door een breed scala aan tools lieten wij al menig business-missie slagen. Onlangs boorden we een nieuwe niche in de markt aan met De Meidenfabriek. De Meidenfabriek levert professionele modellen. Schoonheid dus, maar wel in combinatie met veel commercieel talent.'

'De meiden van De Meidenfabriek zijn commerciële toppers met kennis van het bedrijf en het product. Ze maken volledig deel uit van het bedrijf waarvoor ze zijn ingehuurd. De dames worden zeer selectief gescreend op uiterlijk en professionele kennis en ervaring. Ze worden voortdurend getraind op verkooptechnieken en communicatieve vaardigheden. Dit wordt aangevuld met een uitgebreide producttraining voordat ze ergens aan de slag gaan. Zo gaan ze volledig deel uitmaken van het team en het bedrijf en ze kennen de usp’s van elk bedrijf of PMC', aldus De Meidenfabriek.

Zie ook:
>> EventBranche Select Evenementen Promotie Service Hostess
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.