Ontdek+Namen+tijdens+Inspiratietrip+%27Netwerken+in+de+Ardennen%27
Nieuws

Ontdek Namen tijdens Inspiratietrip 'Netwerken in de Ardennen'

MICE INCENTIVES REISORGANISATIES - Om eventorganisatoren en opdrachtgevers te inspireren zal EventBranche.nl, ter voorbereiding op de inspiratiereis naar MICE bestemming België, iedere week één van de highlights van deze trip in de spotlights zetten. Deze week: Namen.

De historische stad Namen ligt aan de Maas en de Samber en het is de hoofdstad van Wallonië. Een elegante stad met uiteenlopende faciliteiten voor de zakelijke markt. Namen heeft een compleet vernieuwd congrescentrum voorzien van de allerlaatste snufjes. Het is gevestigd in een historisch gebouw en ligt middenin de stad. Ter afwisseling van de vergadering kan men bijvoorbeeld kiezen uit een teambuildingactiviteit op de citadel, een smulroute of city game door het oude centrum, self-cooking met een chef of een ontdekkingstocht op de segway.

Perfect voor teambuilding en green meetings, dichtbij Nederland maar toch helemaal buitenland, is deze MICE bestemming van het jaar geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Op 24 en 25 oktober 2015 organiseert de Conventions afdeling van Toerisme België voor Wallonië & Brussel een Famtrip ‘Netwerken in de Ardennen’. Ga voor meer informatie, het uitgebreide programma én aanmelden naar www.eventbranchelive.nl.

                                       >> DIRECT AANMELDEN? KLIK HIER <<

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.