MCI+partner+voor+venue+management+Hannover+Messe
Nieuws

MCI partner voor venue management Hannover Messe

EVENEMENTENBUREAU CONCEPTONTWIKKELING REALISATIE - MCI heeft de openbare aanbesteding gewonnen als partner van de Ministeries van Economische en Buitenlandse Zaken als verantwoordelijke voor het venue management van het hoofdpaviljoen van Nederland.

Het zal u niet zijn ontgaan, van 6-11 april werd de industriebeurs Hannover Messe gehouden in Hannover. Het thema was ‘Global Challenges, Dutch solutions’ en Nederland had de eer om Partnerland van de 2014 editie te zijn. MCI verzorgde het venue management. Een paviljoen van 2500m2 met 2 theaterzalen en vele activiteiten op het paviljoen. Hoogtepunt was de opening met Mark Rutte en Angela Merkel en daarnaast een zeer succesvolle feestavond met diverse optredens en activiteiten, Hollandse stampottenbar, poffertjes en andere typisch Hollandse lekkernijen. Hete Peper heeft de gehele week de catering verzorgd op het paviljoen.

MCI heeft haar netwerk ook ingezet om een aantal sponsoren aan te trekken tijdens de Hannover Messe. Met succes hebben Reypenaer, Heineken en Starwood Hotels hun producten aangeboden aan de gasten. Met een bezoekersaantal van over de 220,000, de live uitzendingen van RTL-Z en de grote getalen internationale pers gedurende de week heeft de Nederlandse industrie zich zeer goed in de spotlights weten te zetten en is deze editie van de Hannover Messe met recht een succes te noemen.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.