Brancheborrel+Amstel+Boathouse%3A+kom+met+de+boot%2C+inschrijven+kan+nog%21
Nieuws

Brancheborrel Amstel Boathouse: kom met de boot, inschrijven kan nog!

BRANCHEBORREL - Aankomende maandag 29 mei strijkt het EventBranche Borrel circus neer bij Amstel Boathouse, aan de Amstel. Om die reden is het voor het eerst in de brancheborrel geschiedenis mogelijk om de locatie met de boot te bereiken per luxe sloep! Met het mooie weer op komst en 350 eventprofs die zich al hebben ingeschreven, belooft het een grootst netwerkevent te worden. Ook aanwezig zijn? Inschrijven kan nog tot maandag 12 uur.

 

Fotocredits: Amsterdam Boat Experience

Ervaar de weg naar de locatie vanaf het water
Voor alle aanwezige eventprofessionals is het mogelijk om de weg naar het Amstel Boathouse vanaf het water te beleven. Om stipt 16:00 uur vertrekt de boot vanaf Prinshendrikkade 79 (Tegenover Loetje Centraal) richting de locatie. Onder het genot van een drankje, én het mooie weer, vaart u door de grachten van Amsterdam en wordt u rond 17:00 uur afgezet bij de eigen stijger van het Amstel Boathouse. Na de netwerkborrel, om 20:00, vertrekt de sloep weer terug naar Amsterdam Centraal. Ook gebruik maken van de boot? Aanmelden kan via elin@eventbranche.nl.

​EventBranche & Networtables helpt nieuwkomers aan nieuwe contacten
De juiste mensen ontmoeten is vaak het belangrijkste doel voor deelname aan een evenement. Om die reden organiseert EventBranche in samenwerking met het Nederlandse event-technology bedrijf Networktables een nieuwkomersbijeenkomst. Voor nieuwkomers wordt er voorafgaand aan het reguliere programma een uur lang voorzien in netwerken onderling én de kennismaking met bestaande leden door middel van één op één connect sessies. Nieuwkomers vragen via het online systeem van NetworkTables vooraf meetings aan bij bestaande leden, welke vervolgens de aanvragen accepteren/weigeren. Dit concept garandeert vijf nieuwe contacten in de eventbranche binnen één uur. Bij de vorige brancheborrel, bij Worldhotel Wings, resulteerde dit nieuwe netwerk-initiatief al in 47 1on1-contact sessies van nieuwkomers met bestaande leden geweest. Deze editie zijn er ruim 100 nieuwkomers en gaan we dit aantal overtreffen!

Naast Networktables verwelkomen we ook AVEX als nieuwe borrelpartner van Amstel Boathouse. AVEX zal gedurende de dag zowel tijdens de nieuwkomersbijeenkomst, het plenaire programma, als de netwerkborrel filmen en de diverse sfeerbeelden samenvoegen tot een mooie sfeercompilatie.

Kom naar de netwerkborrel met meer dan 350 eventprofs!
Na het plenaire programma bij Amstel Boathouse vindt de netwerkborrel plaats en is er de gelegenheid de locatie te ontdekken en te genieten van uitstekend verzorgde catering. Alleen voor het netwerken en locatiebezoek zijn momenteel nog plekken op de gastenlijst, u bent dan vanaf 17.30 uur van harte welkom, rond 18.00 uur sluiten de bezoekers van het plenaire deel aan.

Kom ook de locatie ontdekken, netwerken en genieten van uitstekende catering. Inschrijven kan nog tot maandag 12 uur!
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.