Livetime Productions verlengt samenwerking met Golazo Sports Nederland

16-03-2017 - EVENEMENTEN TECHNIEK - Vanaf januari 2017 hebben Golazo Sports Nederland en Livetime Productions het partnership tussen beide organisaties wederom met een jaar verlengd. Dit is het tiende jaar waarop Mario Kadiks, CEO Golazo Sports Nederland en commercieel directeur Olivier Monod de Froideville elkaar de hand schudden en samen opnieuw vooruitkijken naar een jaar vol mooie sportevenementen.

In opdracht van en in samenwerking met Golazo Sports Nederland heeft Livetime Productions als technisch producent een groot aantal toonaangevende sportevenementen mogen uitvoeren, zoals onder andere de City-Pier-City (die zondag 12 maart plaatsvindt op het Malieveld Den Haag) en de Vredesloop in Den Haag, de NN Marathon Rotterdam, de DSW Bruggenloop en Lady's Run in Rotterdam en de Singelloop in Utrecht. Bovenstaande sportevenementen, allen onderdeel van de Like2run merkfilosofie trekken jaarlijks in totaal zo'n 100.000 deelnemers, vele honderdduizenden toeschouwers en miljoenen tv-kijkers.

Golazo Sports Nederland is in 2014 gevormd uit een samenwerking tussen Like2run, de Stichting Marathon Eindhoven, Utrechtrent, Topsport Noord Nederland en Golazo Sports met kantoren in Rotterdam, Eindhoven en Groningen. Nieuwsgierig geworden wat Livetime Productions naast de samenwerking met Golazo Sports Nederland nog meer doet op het gebied van sportevenementen? Bekijk hier het overzicht.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. PRG Production Resource Group

  Production Resource Group (PRG) is de toonaangevende internationale leverancier voor evenementen.
 2. Livetime Productions BV

  Livetime Productions is gespecialiseerd in technische productie van evenementen, festivals en televisieproducties.
 3. Pronorm

  Pronorm is als audiovisuele dienstverlener leidend op het gebied van urban experiences.
 4. Fabulous Rental

  Fabulous Rental is uw complete audiovisuele partner voor al uw events.
 5. AVEQ

  AVEQ Congress Support is een uniek samenwerkingsverband van specialismen die binnen de AVEQ groep aanwezig zijn.

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners