Inhoudelijk+lezingenprogramma+tijdens+Festivak
Nieuws

Inhoudelijk lezingenprogramma tijdens Festivak

EVENEMENTENBEURS FESTIVAK - Op woensdag 13 en donderdag 14 november a.s. vindt Festivak plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Deze vakbeurs is dé ontmoetingsplek voor de gehele publieksevenementenbranche. Naast een uitgebreide beursvloer is er ook een inhoudelijk lezingenprogramma samengesteld. Na een bezoek aan Festivak bent u geheel op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen binnen deze branche.

In samenwerking met de brancheorganisaties en diverse mediapartners is een inhoudelijk programma samengesteld. Toonaangevende sprekers informeren en inspireren u over vele onderwerpen.

De VVEM heeft een inhoudelijk programma samengesteld waarbij u o.a. geïnformeerd wordt over de Evenement Assistent. Met deze intelligente regelhulp kan het aanvraag- en vergunningenproces voor evenementen eenvoudig en snel doorlopen worden. Deze vereenvoudiging neemt een hoop van de regeldruk weg bij organisatoren, maar ook bij gemeenten en hulpdiensten. Verder zal de VVEM in het lezingenprogramma stil staan bij ticketing (met name secundary ticketing), nooduitgangen in hekken en brandveiligheid bij evenementen.

Ook CLC-VECTA heeft een inhoudelijk programma samengesteld. De insteek van dit programma ligt op de persoonlijke ontwikkeling van organisatoren en event-managers. Diverse docenten van Master in Event Management nemen u mee in theoretische en praktische vraagstukken omtrent het organiseren van publieksevenementen. Dit programmaonderdeel is echt een ‘must’ als u zichzelf (verder) wilt ontwikkelen en laten inspireren!

Naast bovenstaande lezingen is het inhoudelijke programma nog veel uitgebreider. Bezoek de website en laat u verrassen door het diverse aanbod van onderwerpen en praktijkcases.

Verder is ook de beursvloer deze editie spectaculair te noemen. Ontmoet hier toonaangevende leveranciers die producten en/of diensten aanbieden om uw publieksevenement naar een hoger niveau te tillen. Inmiddels staat de deelnemerslijst online op de website. En iedere dag wordt deze indrukwekkende lijst aangevuld.

Een bezoek aan Festivak en het lezingenprogramma is na registratie kosteloos. Voor meer informatie en registratie bezoekt u: www.festivak.nl.

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.