HVMP lanceert nieuw merk voor eventregistratie en -communicatie

06-01-2015 - EVENTMARKETING & COMMUNICATIE - Het Rotterdamse internet- en eventmarketingbureau HVMP brengt alle activiteiten op het gebied van eventregistratie en eventcommunicatie voortaan onder in een nieuw bedrijf Invitado.

Met het brengen van dit onderscheid wil HVMP zich duidelijker profileren als internetmarketing, terwijl Invitado zich zal richten op alle facetten rond eventregistratie: van entreemanagement tot het samenstellen van een heldere evaluatie en van online betaalmogelijkheden tot het maken van een uitnodigende eventwebsite. ‘Met Invitado en HVMP als twee aparte bedrijven onder de paraplu van HVMP zijn we in staat nog beter te focussen en verder te specialiseren.’, verteld Michiel Droog, die samen met Lodewijk Bovy HVMP oprichtte.

In de komende maanden wil Invitado de evenementenbranche kennis laten maken met een aantal nieuwe ontwikkelingen op het gebied van eventregistratie en -communicatie. Droog: ‘Invitado werkt momenteel aan een aantal baanbrekende concepten en projecten waarmee we het contact tussen de eventorganisator en de gasten naar een hoger plan tillen. Deze concepten zullen de kwaliteit van de contactmomenten voorafgaand aan én tijdens het evenement een enorme impuls geven. Op dit moment willen we er verder nog niet te veel over zeggen, maar we verwachten wel dat we met deze ontwikkelingen echt het verschil gaan maken.’

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. deRegistratiebalie

  Van uitnodiging en registratie-website tot en met de evaluatie, wij maken uw evenement beheersbaar en meetbaar.
 2. EventAssist

  EventAssist verzorgt het complete uitnodigings- en registratietraject voor evenementen. Samen met jou creëren wij de...
 3. aanmelder.nl

  Eenvoudig evenementen organiseren doe je met aanmelder.nl
 4. Sharingbox BV

  Sharingbox is een marketing tool die het maken van een foto als excuus gebruikt...
 5. MK2 Audiovisueel BV

  Met meer dan 15 jaar ervaring is MK2 dé toeleverancier voor uw audiovisuele...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners