Heuvelman+transformeert+wielerbaan+Omnisport+voor+VNG+Congres+2015
Nieuws

Heuvelman transformeert wielerbaan Omnisport voor VNG Congres 2015

EVENEMENTENTECHNIEK - Speciaal voor het VNG Congres 2015, het grootste congres van Nederland voor ruim 2500 bestuursleden, toverde Heuvelman Sound & Vision B.V. de wielerbaan van Omnisport om tot een state-of-the-art evenementenzaal met indrukwekkende audiovisuele faciliteiten.


Heuvelman Sound & Vision B.V. was voor het derde jaar op rij audiovisueel partner van het VNG Jaarcongres. Dit jaar was Heuvelman niet alleen de leverancier voor de techniek, maar ook verantwoordelijk voor de gehele inrichting van de congreslocatie. Zo verzorgde Heuvelman bijvoorbeeld ook de standbouw.

Van atletiek/wielerbaan naar congreslocatie
De wielerbaan in het Omnisport had een ware metamorfose ondergaan; het bestaande middenterrein van de wielerbaan was namelijk te klein voor alle gasten in de gewenste setting. Daarom werd besloten om het middenterrein en de atletiekbaan egaal uit te vullen. Er werden verhogingen gebouwd van 6 meter diep en 40 meter breed, waardoor alle 2500 gasten aan de ronde tafels plaats konden nemen.

De eye-catcher van dit evenement was het widescreen van liefst 80 meter breed. Naast de contentcreatie voor op dit reusachtige scherm verzorgde Heuvelman Sound & Vision B.V. onder meer uitgebreide cameraregistratie, licht, geluid én het stemsysteem.

VNG kijkt terug: 'kwaliteit verbetert jaarlijks'
VNG kijkt met volle tevredenheid terug op dit congres. Annelies Simons, Manager Externe Betrekkingen en Beurzen bij VNG Congressen: 'Voor het derde jaar ondersteunde Heuvelman ons VNG Jaarcongres. Ze leverden niet alleen alle technische en audiovisuele zaken, maar organiseerden en faciliteerden nog veel meer. Van ondersteuning bij de beurs, tot het regelen van de gehele zaalopstelling, alles was weer tot in de puntjes geregeld.'

Luuk de Vries, Business Unit Manager bij VNG Congressen: 'Vanaf het eerste jaar, in 2013, is de geboden kwaliteit van Heuvelman uitstekend en het verbetert zelfs jaarlijks nog. Grootste uitdaging is eigenlijk de vraag hoe we volgend jaar dit weer weten te overtreffen! Wij zijn Heuvelman daarom zeer erkentelijk voor de professionele en daarnaast plezierige samenwerking!'

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.