Heropende+Gooiland+Hilversum+haalt+meteen+groot+PEAK%2DIT+event+binnen
Nieuws

Heropende Gooiland Hilversum haalt meteen groot PEAK-IT event binnen

EVENEMENTENLOCATIE THEATER - Gooiland was lange tijd een bekende naam in het Gooi en omstreken. Het hotel draaide gewoon door, terwijl het theater langzaam doodbloedde. Nu is Gooiland terug met een jong en dynamisch team, die inzagen dat het pand eigenlijk gebouwd is als perfecte eventlocatie. Dat leverde meteen al enkele bijzondere evenementen op, waaronder het PEAK-IT evenement met 600 gasten.

Gooiland huisvestte eind maart het PEAK-IT Windows 8 seminar. Dit was de eerste kennismaking met Windows 8 in Europa en meteen een groot succes met een opkomst van ruim 600 personen. Tijdens deze eerste uitgebreide kennismaking met Windows 8 in Gooiland te Hilversum luisterden en keken de aanwezigen met volle belangstelling naar de laatste Microsoft ontwikkelingen. De beide Microsoft sprekers behandelden tijdens hun interactieve presentatie aan de hand van meerdere demo’s uitgebreid de nieuwe Metro-interface en features van Windows 8.

Windows 8 Plaza
Voor en na de presentatie was het mogelijk om op het drukbezochte Windows 8 Plaza zelf de Metro-interface van Windows 8 te ervaren. Ook konden de bezoekers uitgebreid kennis maken met Windows Phone 7.5. Meerdere deelnemers hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om hun eigen laptop met de Windows 8 Consumer Preview te laten inspoelen. Uiteraard vond dit plaats met behulp van een Windows 8 server. Als ontspanning konden de deelnemers spelen op de Windows Xbox 360 + Kinect.

Gooiland
De revival van Gooiland is in volle gang en is nu extra kracht bij gezet door PEAK-IT als eerste grote opdrachtgever. ‘Als gast en als opdrachtgever merk je dat Gooiland een perfecte evenementenlocatie is, uitstraling en gastvrijheid komt hier helemaal tot zijn recht. Het is ook erg fijn om in de voorbereiding veel persoonlijk contact te onderhouden, dit hebben de nieuwe ondernemers bij Gooiland goed begrepen. Voor ons als organisatie een rustgevend gevoel', aldus Maarten Cobelens, directeur Peak-IT.
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.