Gouden Giraffe 2017: schrijf nu je beste eventcase in!

17-05-2017 - AWARDS EVENTMARKETING - De voorinschrijving voor de Gouden Giraffe Event Awards 2017 is geopend. De prijs voor de meest impactvolle events binnen de marketing en communicatiemix van bedrijven, overheden en overige organisaties, gaat ook dit jaar weer op zoek naar de beste evenementen van Nederland.

Een evenement dat grote impact of effect heeft gehad voor een bedrijf of organisatie? Ga dan nu meteen naar de voorinschrijving voor de Gouden Giraffe Event Awards:


Vorig jaar wonnen onder meer Den Bosch (cat. Brand Events), Ministerie van Infrastructuur en Milieu (cat. Beurzen), WOMENInc. (cat. Congressen), Pop Vriend Seeds (cat. Interne Events) en Accenture (cat. Relatie Events). De publieksprijs ging naar Albert Heijn. Maar wie gaan er dit jaar vandoor met de Gouden Giraffe?

Vlak na de awarduitreiking op 10 februari in DeFabrique in Utrecht, kwam de jury bij het INK Hotel in Amsterdam bijeen om de afgelopen editie te evalueren. De belangrijkste conclusies uit de enquetes en de juryevaluatie? 'Met deze laatste editie is er een goede stap voorwaarts gemaakt: een informatieve dag met een combinatie van kennis en show, met als klapstuk een verrassende onthulling van de winnaars geregiseerd door het winnende bureau van de voorgaande editie. In het voortraject mag echter naar buiten toe nog iets meer duiding worden gegeven over waarom juist deze genomineerden door de jury zijn gekozen. Kortom, nog meer transparantie in het beoordelingsproces. Uitbreiding van de jury is daarbij wenselijk en wel in de hoek van de opdrachtgever, marketeer en communicatieprofessional.

Daarnaast heeft de organisatie veel feedback ontvangen over de inschrijfprocedure. Dit zou nog duidelijker en makkelijker mogen, waarbij er ook meer ruimte moet zijn voor het belonen van creativiteit. Spilter, het bedrijf dat al twee edities verantwoordelijk is voor een transparant en objectief jureringsproces, gaat ons helpen om ook het hele inschrijftraject efficienter te maken.

Tot slot gaan we ook weer werken met één van de prijswinnende bureaus van afgelopen editie. Welk bureau dit is houden we nog even geheim. Voor nu alvast een oproep aan heel live communicatie en eventmarketing Nederland om een voorinschrijving te doen van het meest effectieve, impactvolle en creatieve evenement van 2017, want het belooft weer een verrassende en interessante editie te worden', aldus Maartje Springer, namens de jury en de organisatie van de Gouden Giraffe.

(Voor)inschrijven is heel eenvoudig en staat open voor alle events, plaatsgevonden tussen 1 december 2016 en 1 december 2017, die met hun doelstelling passen binnen 1 van de 5 categorieën: Congressen, Beurzen, Brand Events, Relatie Events en Interne Events. Ga naar www.gouden-giraffe.nl en laat de rest van Nederland zien welk impactvol evenement u georganiseerd heeft.

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners