Events+in+Business+wederom+eventpartner+van+Media+Future+Week
Nieuws

Events in Business wederom eventpartner van Media Future Week

EVENEMENTENBUREAU - 'Na het succes van afgelopen jaren is Events in Business ook voor de vierde editie van de Media Future Week event partner. Deze vierde editie vindt plaats op het Media Park in Hilversum', laat het bureau weten in een persbericht.

Doel van de Media Future Week is om de deelnemers door co-creatie naar het volgende niveau in hun vakgebied te brengen. Deelnemers aan de Media Future Week worden uitgedaagd om hun eigen visie op de mediatoekomst en hun rol als toekomstige media professioneel te ontwikkelen. Studenten, professoren en lectoren uit verschillende media programma's worden meegenomen in een achtbaan van co-creatie sessies , crossovers , keynotes en inspiratiesessies met vooraanstaande sprekers uit de internationale media-industrie.

Hilversum Events, onderdeel van Events in Business is gekozen als eventpartner. 'Het organiseren van een event als deze is een geweldige ervaring', aldus Wendy de Koning, eventmanager van Events in Business. 'Het is voor ons ook co-creatie, met de diverse toeleveranciers en programma ontwikkelaars, waarbij we gaan voor het meest optimale resultaat.'

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.