Evenement+voor+tandheelkundigen+vindt+onderdak+in+Prodentfabriek
Nieuws

Evenement voor tandheelkundigen vindt onderdak in Prodentfabriek

INDUSTRIELE EVENEMENTENLOCATIE - Op 12 juni a.s. vindt het event Klantpasta plaats in de Prodentfabriek in Amersfoort. Het eerste tandheelkundige event op deze unieke locatie. Aardig om te lezen hoe evenementenbureau Braam Events de locatie vond en terplekke de campagne vorm gaf.

'Wij werden getipt door Sven Kattenberg van AV Brothers. En na een bezichtiging aan de Prodentfabriek was het voor ons en onze opdrachtgever direct duidelijk: dit is dé perfecte locatie voor het event Klantpasta. De geur van de tandpasta, de oude elementen van de fabriek en de stoere industriële uitstraling vormen de perfecte match. Wij wilden maar al te graag de primeur hebben van deze toepasselijke locatie. Geïnspireerd door oude beelden en reclames van Prodent en de fabriek, hebben wij ter plekke de campagne bedacht voor Klantpasta. Wij kunnen niet wachten om alle tandartspraktijken hier te mogen verwelkomen', aldus Maaike en Nyncke Braam, eventplanners bij Braam Events.

Het event begint met een seminar met als thema 'Het hele team én de patiënt als ambassadeurs van de praktijk'. De dag wordt vervolgens zomers afgesloten met een échte Ibiza Afterparty bij Zandfoort aan de Eem. Het initiatief voor deze dag komt vanuit Edin Dental Academy en de organisatie ligt in handen van congres- en evenementenbureau Braam Events. De audiovisuele ondersteuning wordt verzorgd door AV Brothers en de catering door Cosmo Catering. Beide vaste partners van de Prodentfabriek.

 

De Prodentfabriek – het historisch fabrieksterrein vlakbij het centrum van Amersfoort – is gevestigd in De Nieuwe Stad. Een plek waar betrokken ondernemers elkaar versterken, waar gebruik boven bezit gaat, waar slimme ideeën en samenwerkingen ontstaan en waar we gezamenlijk van onderop een innovatieve microstad bouwen. De Prodentfabriek huisvest zo’n 70 innovatieve ondernemers en is tevens locatie voor het organiseren van een bijeenkomst, congres, workshop of presentatie.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.