European+Best+Event+Awards%3A+Nederland+neemt+dankzij+Xsaga+en+MOVE+3+awards+mee
Nieuws

European Best Event Awards: Nederland neemt dankzij Xsaga en MOVE 3 awards mee

EUROPEAN BEST EVENT AWARDS - Een prima score tijdens de European Best Event Awards in Sevilla: van de 4 'Nederlandse' evenementen, vielen er twee in de prijzen. MOVE won zelfs twee awards met hun evenement voor Heineken Sol en Xsaga kreeg de handen op elkaar voor de opening van het Mauritshuis.

Het Haarlemse bureau MOVE won met een meer dan effectief en creatief concept voor een intern evenement voor de internationale marketeers van Heineken Sol. Voor het evenement werd een sceptische houding gemeten bij liefst 88%. Na het evenement gaf 94% van de deelnemende marketeers aan potentieel te zien in Heineken Sol. Het leverde MOVE een award op voor Best Business to Internal event en Best Value.

Tijdens de European Best Event Awards nieuwe stijl werden in Sevilla tijdens het EuBEA Festival de genomineerde cases live verdedigd. Veelal door de bureaus, maar in het geval van Xsaga (Maarten Hogenhuis) kwam ook opdrachtgever het Mauritshuis mee in de persoon van marketeer Koen Brakenhoff. Het duo gaf aan erg te geloven in durf, creativiteit en samenwerking. Het leverde Xsaga en het Mauritshuis de award op voor Best Cultural Event:

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.