%27Ed+is+eventprofessional%2E+Weet+alles+van+de+WKR+en+is+door+zijn+vrouw+het+huis+uitgeflikkerd%27
Nieuws

'Ed is eventprofessional. Weet alles van de WKR en is door zijn vrouw het huis uitgeflikkerd'

EVENTBRANCHE MAGAZINE - Frans Miggelbrink is naast dagvoorzitter en onder meer spreker, ook al jaren onze vaste columnist van het EventBranche Magazine. Frans beschikt over een heerlijke dosis humoristisch analytisch vermogen. Ook nu weer: Ed en zijn WKR, zijn waarheid, zijn kansen...

WKR met kansen


Beste mensen. Maak kennis met Ed. Een Event professional. Een man die kansen pakt en ook alleen maar over kansen wil praten. Wel alleen de kansen voor Ed zelf natuurlijk want daar ligt het verdienmodel. En in de veranderingen binnen de branche met de  WKR ziet Ed weer heel heel veel kansen. Want Ed weet namelijk precies hoe het zit want Ed weet hoe alles in elkaar zit. Van nature. Dat straalt Ed ook uit. Geef Ed een half woord en Ed vertelt je precies en ‘globaal tot in  detail’ en ongeveer de interpretatie van Ed hoe het zit met de WKR volgens Ed.


Mannen als Ed interpreteren de eventwereld maar checken nooit


Niet dat Ed het weet maar Ed denkt dat ie het weet en dat is voor Ed zelf meer dan genoeg. Dat creëert kansen want zoals Ed het ziet ziet niemand het. Een uniek selling point. Geeft ook kansen om aan te haken voor andere Edjes. Dat heeft met ervaring en attitude te maken maar vooral en alleen met geloof in jezelf.  En daarom weet Ed altijd precies waar hij het over heeft. Alles volgens de interpretatie van Ed.

Mannen als Ed interpreteren de wereld maar checken nooit. Lezen nooit en luisteren nooit want mannen als Ed weten het allemaal maar al te goed. De uitgebalanceerde visie van Ed door Ed over Ed en gesigneerd door Ed. En zeker ook en niet te vergeten: Out of the Box. Dat roept Ed om de vier zinnen en is eigenlijk ook de reden dat zijn vrouw hem het huis uit geflikkerd heeft.

Frans Miggelbrink – www.miggelbrink.nl

Cartoon gemaakt tijdens het WKR Congres: Loko Cartoons

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.