Circle Hospitality en Cocktailexperience slaan de handen ineen

Tekst verkleinenTekst vergroten
Tekstgrootte:
0 reacties
19 mei 2017 13:48 uur
Circle Hospitality en Cocktailexperience slaan de handen ineen

EVENTORGANISATIE EVENEMENTENTCATERING - Iliass el Idrissi van horeca uitzendbureau Circle Hospitality en Hector Rabelo van Cocktailexperience hebben de knoop doorgehakt en gaan krachten en kennis bundelen door middel van het openen van een tweede vestiging van horeca uitzendbureau Circle Hospitality in Utrecht.

El Idrissi heeft in 2009 de eerste vestiging van Circle Hospitality gestart op de Keizersgracht in Amsterdam. Hij heeft successen geboekt met opdrachtgevers als Gassan Diamonds, Hallen Studio, Amrath Hotel, Amsterdam Arena en Event Culinair. De focus ligt op de beleving van gastvrijheid, kwaliteit en finesse in elk facet van een evenement.

Rabelo is een doorgewinterde eventmanager met een hart voor de horeca en service. Sinds 2008 heeft hij de deuren van Cocktailexperience geopend en werkt hij met verschillende opdrachtgevers als Sonos, Radio 10, Bols Amsterdam, Mediq en van der Valk Hotels. Rabelo is tevens bekend van het openingsfeest van The Harbour Club Amsterdam in 2012.

De ondernemers verwachten eind mei open te gaan met de vestiging van Circle Hospitality in Utrecht. Ook in deze regio zetten ze in op kwaliteit en persoonlijke gastvrijheid. El Idrissi: ‘Hector en ik werken alweer een paar jaar samen en hebben ontdekt dat wij de passie delen voor hoogwaardige kwaliteit en service in de horeca, ik geloof erin dat dit een formule voor succes is!’‘Ik vind dat service in de horeca zienderogen achteruit is gegaan de laatste jaren. Het is mijn missie om daar verandering in te brengen. Iliass is een gelijkgestemde en hierdoor verwacht ik een gezonde samenwerking’ aldus Rabelo.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Circle Hospitality Utrecht op 030-7671085 of met Circle Hospitality Amsterdam op 020-4115461. www.circlehospitality.nl

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageer op dit artikel

Naam :
E-mail adres :
Reactie
 
Onthoud mij
 
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
  1. van der Maarel Eventstyling

    Van der Maarel Sfeermeesters is al 60...

Stuur uw persbericht naar EventBranche.nl

Persberichten delen met de branche? Stuur uw bericht naar sjoerd@eventbranche.nl Tips nodig?

 


 

Neem een abonnement op ons vakblad en de Brancheborrels voor 159,- euro
EventBranche supporting partners:

     

       
                               
           

Volg ons op twitter
Wordt lid van onze linkedin group