Caterwings+breidt+uit+naar+Rotterdam+en+Den+Haag
Nieuws

Caterwings breidt uit naar Rotterdam en Den Haag

EVENEMENTEN PARTYCATERING - CATERWINGS, het internationale online cateringplatform dat in juni nog een vestiging opende in Amsterdam, gaat wegens succes uitbreiden naar Rotterdam en Den Haag.

Sinds de lancering in Amsterdam van afgelopen juni hebben inmiddels meer dan 30 partner-cateraars zich aangesloten bij het online platform. Met dit grote aanbod en veelzijdigheid aan keuzes kan het platform daarom altijd voldoen aan de wensen van de klanten. De volgende stap voor de startup is daarom een uitbreiding naar Den Haag en Rotterdam.

‘Wij verheugen ons ontzettend om in nog twee grote steden in Nederland vertegenwoordigd te zijn, vertelt Vincent Wijdeveld, Country Manager the Netherlands bij CATERWINGS. 'Momenteel hebben wij voor zowel Rotterdam als Den Haag al meer dan 15 aangesloten cateraars en hopelijk worden dit er snel meer'. CATERWINGS verzamelt een groot aantal cateraar partners in de regio op een online platform. De klanten kunnen op deze manier snel en eenvoudig vergelijken – en gemakkelijk een bestelling plaatsen. 'Het aanbieden van snacks, hapjes of dagelijkse lunch is tegenwoordig meer de regel dan de uitzondering en draagt bij aan de “feel-good sfeer”, die steeds belangrijker is op de werkvloer', verklaart Co-founder en Managing Director Dr. Alexander Brunst. 'Helaas is het bestelproces vaak omslachtig en foutgevoelig. Daarnaast grijpt men snel naar de bekende snacks. De diversiteit valt daardoor ver te zoeken waardoor werknemers vaak over eentonig eten klagen.'

Toch is diversiteit en klantgerichtheid niet het enige wat CATERWINGS onderscheidt. Het bedrijf biedt naast het bekende aanbod ook de nieuwste food-trends aan zoals ‘clean-eating’, vegan food of ‘soul-food’. Naast deze trends is er ook ruime keuze voor mensen met voedselintolerantie en -allergieën of dieetwensen met betrekking tot religie. Onder de Amsterdamse partners behoren Jaspers Catering Company, de Yoghurt Barn en Urban Salad. In Rotterdam en Den Haag hebben zich inmiddels DeliBert, Het Wapen van Degenkamp en Edwin Smulders als grote namen aangesloten.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.