Henk+Kroneberg+verlaat+Dudok+Groep%2F360FoodEvents
Nieuws

Henk Kroneberg verlaat Dudok Groep/360FoodEvents

PARTYCATERING EVENEMENTENCATERING - Op de drempel van het nieuwe jaar toch nog bijzonder en opvallend nieuws. Henk Kroneberg, sinds 2014 directeur van 360FoodEvents en begin dit jaar commercieel directeur bij Dudok Groep, gaat het gebundelde partycateringlabel verlaten.





'De afgelopen jaren heb ik leidinggegeven aan een bijzondere opening en twee transitie processen. De opening en exploitatie van het ss Rotterdam bracht me 7 jaar geleden naar Rotterdam. Vervolgens heb ik vormgegeven aan het bij elkaar brengen van de voormalige Jaarbeurs partycatering labels VERHAAF PARTY CATERING, GRAND CATERING en TAAT & DE REGT onder de noemer 360FOODEVENTS en vervolgens de verkoop van deze organisatie aan MA GUISE PARTYCATERING. Voornoemde labels zijn daarmee zowel organisatorisch als kwalitatief in goede handen gekomen', aldus Kroneberg. 

In goede harmonie heeft Kroneberg van gedachten kunnen wisselen met Dennis Rens, directeur van Ma Guise, en zijn ze samen tot de conclusie gekomen dat afscheid nemen de beste weg is. Concrete plannen voor de toekomst zijn er nog niet, Kroneburg gaat eerst genieten van de feestdagen en zal per april weer beschikbaar zijn voor een nieuwe uitdaging.
 
Destijds had EventBranche.nl de primeur tijdens Event15 om bekend te mogen maken dat de drie partycateraars Grand Catering, Taat en de Regt en Verhaaf Catering, voortaan vindbaar, herkenbaar en zichtbaar zullen zijn onder de overkoepelende naam 360FOODEVENTS. Dat nieuws was twee dagen lang hét nieuws van de beursvloer...Directeur Henk Kroneberg van het nieuwe monsterverbond in de wereld van partycatering, kent het klappen van de zweep in de eventbranche al jaren en geeft tekst en uitleg over de gebundelde krachten, de positionering en de voordelen voor een opdrachtgever:



Krap een jaar later maakte Dudok Groep bekend de drie Jaarbeurs Catering labels te hebben overgenomen. Dat maakte het hospitalitybedrijf meteen de op één na grootste partycateraar van Nederland.

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.