Dinerconcept+Dinner+in+Motion+vertaalt+projecties+in+smaakbeleving
Nieuws

Dinerconcept Dinner in Motion vertaalt projecties in smaakbeleving

EVENEMENTEN CATERING - Ooit gedineerd in een wereld van beeldbeleving? Ga aan tafel bij Dinner in Motion en zie de ruimte om je heen veranderen van een prachtig zeelandschap naar een bosrijke omgeving, versterkt door unieke gerechten, volledig in de sfeer van de verschillende projecties.

Bij Dinner in Motion neem je plaats aan een lange tafel waarop beelden worden geprojecteerd die samengaan met de 360° projectie om je heen. Alsof dat nog niet genoeg is worden er gerechten geserveerd die perfect zijn afgestemd op de belevingswereld, en zijn zo niet alleen een sensatie voor de mond, maar ook voor het oog.

Dinner in Motion is een dinerconcept met een avondvullend programma, geschikt voor 10 tot 30 personen. Je kan als klant kiezen voor een locatie naar keuze, mits de ruimte hiervoor geschikt is, of als groep plaatsnemen aan tafel op de vaste locatie nabij Eindhoven.

Het concept komt met een vast aanbod aan beelden en er kan gebruik worden gemaakt van logovermelding. Wil je iets anders, dan kan er iets op maat worden gemaakt. Zo kan in plaats van een diner, ook worden gekozen voor een lunch of meeting.

Vanaf 20 februari tot en met 12 maart  gaan de deuren van deze beleving iedere zaterdag open voor het publiek, in Waalre, nabij Eindhoven. Voor een bedrag van €69,- heb je een ticket inclusief een 4-gangen-diner en drank. Al de andere dagen in deze periode kunnen exclusief afgehuurd worden voor groepen en/of bedrijven van max. 30 personen. 
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.