AEGON+combineert+pensioenvoorlichting+met+dagje+uit
Nieuws

AEGON combineert pensioenvoorlichting met dagje uit

EVENEMENTENLOCATIE CONGRESLOCATIE - Goed bedacht? Het is algemeen bekend dat de gemiddelde kennis over het eigen pensioen laag is. Dus dacht AEGON: we combineren de voorlichting met een leuk dagje uit. Koren op de molen van Libéma.

Op 27, 28 en 29 september 2012 vindt de tweede editie van de Pensioen3daagse plaats. Tijdens deze dagen vinden er in het hele land activiteiten plaats om mensen overzicht en inzicht te geven in hun pensioen. Bezoekers van Aviodrome en Safaripark Beekse Bergen, evenementenlocaties onder de Libéma-vlag, krijgen tijdens de Pensioen3daagse 2012 een unieke ervaring aangeboden.

'Geïnteresseerden kunnen in combinatie met een dagje uit kosteloos gebruik maken van individueel pensioenadvies van experts van AEGON. Zo wordt het aangename met het hoogstnoodzakelijke gecombineerd. Bovendien verschaffen de parken, indien men zich voorregistreert, gratis toegang op vertoon van hun Uniform Pensioen Overzicht (UPO)', aldus de organisatie. 'Bijna 70% van de Nederlandse bevolking weet vrijwel niets over zijn of haar pensioen. Het doel van de Pensioen3daagse is om deze mensen een overzicht te geven over de eigen pensioensituatie. Aviodrome en Safaripark Beekse Bergen werken samen met experts van AEGON om de kennis over het pensioen van de bezoekers letterlijk en figuurlijk naar een hoger niveau te tillen.'

Tamara Tong Sang van Libéma: 'Op donderdag 27 september en vrijdag 28 september vinden de individuele gesprekken plaats in de luchtverkeerstoren en in de Boeing 747 van Aviodrome Lelystad Airport. Op zaterdag 29 september vinden de consulten plaats in Safaripark Beekse Bergen. Voor deze gelegenheid wordt er een skybox aan een hijskraan ver boven de savannes gehesen. Hierdoor kunnen bezoekers tijdens het gesprek genieten van spectaculair uitzicht over het enige stukje Afrika in Nederland en zodoende op speelse wijze hun pensioen vanuit een ander perspectief bekijken. Buiten de individuele gesprekken zijn de gasten van harte welkom om de dag verder door te brengen in Safaripark Beekse Bergen of in Aviodrome.'

Toegang
Voorregistreren is noodzakelijk via de website van AEGON http://www.aegon.nl/particulier/klantenservice/pensioen3daagse/ Hierna ontvangen geregistreerde personen via AEGON een gratis toegangsbewijs voor één van de themaparken.
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.