Aanbieding+WK+voetbal+2014%3A+zakelijke+WK+arrangementen+Brazilie
Nieuws

Aanbieding WK voetbal 2014: zakelijke WK arrangementen Brazilie

EVENEMENTENBUREAU ARRANGEMENTEN - Het WK voetbal in Brazilië in 2014 is voor het bedrijfsleven weer een unieke kans om één van de grootste sportevenementen ter wereld te combineren met een bijzondere bestemming. De loting voor het WK vindt deze week plaats, maar u kunt nu al contact op nemen met Goald Experiences voor een speciale aanbieding op WK arrangementen rondom de poulewedstrijden.

De komende week staat in het teken van de loting voor het WK2014 in Brazilië. Goald Experiences is hierbij aanwezig. Goald Experiences bv is namens FIFA aangewezen als geautoriseerd sales agent van MATCH Hospitality in Nederland voor de verkoop van het officiële hospitality programma voor de Wereldkampioenschappen Voetbal 2014 in Brazilië, dat plaatsvindt in 12 speelsteden van 12 juni t/m 13 jul 2014. 'Ervaar samba, zee, de passie en emotie en reis met uw relaties naar Brazilië voor een once in a lifetime experience.'

'Wij hebben voor alle wedstrijden officiële hospitality pakketten ter beschikking. De pakketten zijn beschikbaar in drie categorieën: Leisure, Business en Luxury', aldus Mark Verhoeven van Goald Experiences. De aanbieder van officiële hospitality programma's heeft naast op maat gemaakte pakketreizen ook een uitgebreid arrangementenaanbod. Uiterst interessant: 5-daagse reis, speciale aanbieding WK arrangement Brazilie voor poulewedstrijden naar keuze.

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.