Brancheverenigingen - Eventbranche Select

Iedere branche heeft zijn eigen branchevereniging. Een branchevereniging onderschrijft het bestaansrecht van een branche en geeft informatie. Verenigingen binnen een branche bieden in de meeste gevallen naast informatie-bijeenkomsten, netwerken en onderzoeken een bindende factor binnen een branche. Een branchevereniging bestaat zoals het iedere vereniging betaamd een bestuur en belegt regelmatig bestuursvergaderingen en heeft statuten. Aangesloten bedrijven binnen een branche kunnen naast hun lidmaatschap rekenen op enkele andere voordelen als gezamenlijke inkoop en kunnen samen een collectief vormen waarbij verzekeringen en zekerheden voor hun klanten een basis kunnen zijn. Klanten van de bij een branchevereniging aangesloten bedrijven kunnen hiervan profiteren en bieden de klant dus zekerheid.
 

EventBranche.nl, EventBranche Magazine, EventBranche Nieuwsbrief, de EventBranche Borrels, de EventBranche Twitter- en LinkedIn-accounts zijn activiteiten van Proef Media BV

Postadres:
Postbus 165
7000AD Doetinchem

Bezoekadres:
Transportweg 12, tweede verdieping
7007 CN Doetinchem

Telefoon:
Tel 0314 361060
Fax 0314 332963

Email:
info@eventbranche.nl

Ontvang onze gratis nieuwsbrief
Ontvang onze gratis nieuwsbrief

Wekelijks verstuurt Eventbranche.nl haar online nieuwsbrief. Neem nu een GRATIS abonnement en ontvang iedere week al het nieuws uit uw branche.
Nieuwsbrief ontvangen

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners