Amsterdam Dance Event ontvangt Amsterdam Cultural Business Award

09-05-2014 - PUBLIEKSEVENEMENTEN EN FESTIVALS - Naast de Amsterdam Business Award en de Amsterdam International Business Award, rijkt de organisatie jaarlijks ook een oeuvreprijs uit om het grote belang van culturele ondernemers voor de economie en de leefbaarheid van de stad te promoten. Deze Amsterdam Cultural Business Award gaat dit jaar naar Richard Zijlma, directeur van het Amsterdam Dance Event.

Foto: Monique Kooijmans

ADE ontstond in 1996 op initiatief van auteursrechtenorganisatie BUMA en is onder leiding van Richard Zijlma uitgegroeid tot een epicentrum voor zowel industrie-professionals als voor liefhebbers van dancemuziek.

Juryvoorzitter Janneke van der Wijk: 'De organisatie mobiliseert jaarlijks duizenden artiesten van over de hele wereld, die op 115 locaties in de hele stad optreden voor driehonderdduizend bezoekers uit 75 landen. Op dit gebied is ADE wereldmarktleider en daarmee een echte culturele ambassadeur voor de stad Amsterdam.'

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

•  Entree netwerk-evenementen van EventBranche*
•  4 keer per jaar het EventBranche Magazine
•  4 keer per jaar een kennisdossier
•  Plaats jouw eigen nieuws
•  Korting op het plaatsen van vacatures
•  Bedrijfsvermelding op www.evenementorganiseren.nl.

*uitgezonderd o.a. Gouden-Giraffe, de BeachBrancheBarbecue. Voor enkele evenementen naast onze 4 reguliere bijeenkomsten vragen wij een entree- of ticketfee.

 

LEES HIER UITGEBREID WAT HET LIDMAATSCHAP INHOUDT

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners