XSAGA+bestaat+20+jaar+en+voegt+de+daad+bij+het+woord
Persberichten

XSAGA bestaat 20 jaar en voegt de daad bij het woord

XSAGA viert dit jaar feest. Ja, u hoort het goed. Zélfs, en misschien wel júist, in dit jaar. Want een speciale gelegenheid als deze is de uitgelezen kans voor het creëren van bijzondere gebeurtenissen, nieuwe belevingen en spannende ervaringen. En laat dat nou tot de kern behoren van XSAGA, al 20 jaar lang. Het hele jaar door zal XSAGA het daarom actief vieren. Met elkaar, met anderen; samen met en voor iedereen in de sector die het zo ongekend zwaar heeft (gehad). Een positief signaal voor eenieder die wel behoefte heeft aan wat slingers.

Op 20 januari trapte XSAGA het jubileumjaar af met de onthulling van hun feestelijk aangeklede pand, waar ze iedereen met dezelfde missie en ambitie graag snel weer live verwelkomen. Daarna ontrolde een aantal van de vaste medewerkers de campagneregel waarmee men het feestelijke jaar zal ingaan. Een jaar waarin bijzonder ervaringen wederom centraal zullen staan. Al was dit er wel een van ‘de hoogste klasse’!

XSAGA houdt van mensen en merken, plaatst deze op een podium en verbindt ze met elkaar door betekenisvolle ervaringen en authentieke concepten. Want bij het maken van écht contact (zowel live, hybride als digitaal) is de juiste beleving doorslaggevend. XSAGA noemt zichzelf daarom ook ‘ervaring-deskundig’. Al 20 jaar lang ontwikkelen ze customer, cultural en company experiences, voor zowel kleine als grote klanten. Dat vereist strategische en creatieve denkkracht, maar ook productionele slagkracht. XSAGA is daarvoor al meermaals gehonoreerd, waardoor het bureau de #1 positie mag bekleden in zowel de BEA World Top 30 ranking en de Eventex All Star list.

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.