Wolterinck & Fraai Projecten presenteren nieuwe decoratielijn: Cosmo Chic

12-06-2018 - Zoals ieder seizoen vertalen Wolterinck Event Decoration en Fraai Projecten de trends van het moment, én het gevoel dat het jaargetijde losmaakt, in nieuwe sfeerlijnen. Deze keer in de spotlights: Cosmo Chic; wereldse elegantie met een urban touch.

Een chic feest of gemoedelijk samenzijn smeekt om warmte. En welk kleurenpallet past hier nu het allerbest bij? Juist. Roze- en roodtinten – van lichtroze tot wijnrood – zijn helemaal van deze tijd en door de juiste manier van combineren, schiet de temperatuur in de ruimte meteen tien graden omhoog. Ook dankzij de ton-sur-ton kleurstelling van de materialen en de toevoeging van een dosis glans ontstaat er een rijk, gracieus geheel. De locatie heeft zowel klasse als gezelligheid. Als een wereldstad met een klein hartje.

Een strakke bank gaat prima samen met een stoel in barokstijl. Sterker nog: stijlen bij elkaar brengen is dé manier om originaliteit en een persoonlijke, unieke sfeer te realiseren. In deze nieuwe decoratielijn met stylingobjecten en meubilair, die we samen met Fraai Projecten hebben gerealiseerd, voegen we naar hartenlust samen. Comfortabele, lichte zitmeubelen krijgen veel zware, warme kussens.

De roodtinten ogen extra luxe door het gebruikte goud in de meubels en accessoires. En wat denkt u van de eyecatchers? De objecten met struisvogelveren zijn een mooie samensmelting van chic goud en zachte, natuurlijke materialen. In de bloemdecoratie ziet u fijne, frivole bloemen in mooie pasteltinten en ook in de planten en bladstructuren komt de zachtheid en aaibaarheid naar voren.

>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Holland Evenementen Groep

  De Holland Evenementen Groep is een allround evenementenlocatie, gelegen aan de A15 bij Tiel in het midden van...
 2. United

  United levert (inter)nationale diensten op het gebied van evenementen, televisie-en multimediaproducties.
 3. DCRT Event Decorations & Styling

  DCRT Event Decorations & Styling realiseert eigentijdse, innovatieve ‘One Stop Shop’ (verhuur) oplossingen voor...
 4. Accuraat Verhuur

  Onze uitstekende service in combinatie met jarenlange ervaring zorgt voor een hoge klanttevredenheid!
 5. Amplify EventMarketing – Let’s Amplify Your Event

  Een evenement moet inspireren, verfrissen en verrassen. Geen zorgen, wel applause. We Amplify your event: Wij...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners