Wolterinck & Fraai Projecten presenteren nieuwe decoratielijn: Cosmo Chic

12-06-2018 - Zoals ieder seizoen vertalen Wolterinck Event Decoration en Fraai Projecten de trends van het moment, én het gevoel dat het jaargetijde losmaakt, in nieuwe sfeerlijnen. Deze keer in de spotlights: Cosmo Chic; wereldse elegantie met een urban touch.

Een chic feest of gemoedelijk samenzijn smeekt om warmte. En welk kleurenpallet past hier nu het allerbest bij? Juist. Roze- en roodtinten – van lichtroze tot wijnrood – zijn helemaal van deze tijd en door de juiste manier van combineren, schiet de temperatuur in de ruimte meteen tien graden omhoog. Ook dankzij de ton-sur-ton kleurstelling van de materialen en de toevoeging van een dosis glans ontstaat er een rijk, gracieus geheel. De locatie heeft zowel klasse als gezelligheid. Als een wereldstad met een klein hartje.

Een strakke bank gaat prima samen met een stoel in barokstijl. Sterker nog: stijlen bij elkaar brengen is dé manier om originaliteit en een persoonlijke, unieke sfeer te realiseren. In deze nieuwe decoratielijn met stylingobjecten en meubilair, die we samen met Fraai Projecten hebben gerealiseerd, voegen we naar hartenlust samen. Comfortabele, lichte zitmeubelen krijgen veel zware, warme kussens.

De roodtinten ogen extra luxe door het gebruikte goud in de meubels en accessoires. En wat denkt u van de eyecatchers? De objecten met struisvogelveren zijn een mooie samensmelting van chic goud en zachte, natuurlijke materialen. In de bloemdecoratie ziet u fijne, frivole bloemen in mooie pasteltinten en ook in de planten en bladstructuren komt de zachtheid en aaibaarheid naar voren.

>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Thearent Group

  “We create your world of imagination with our creative textile solutions”.
 2. JMT International

  Al dertig jaar is JMT toonaangevend in verhuur van vloerbedekking en meubilair. Maar het bedrijf is meer partner in...
 3. DCRT Event Decorations & Styling

  Uw partner voor het creëren van bijzondere sfeerbelevingen.
 4. Fraai Projecten Decor en Event Styling

  ‘Wow’, een klein en simpel woord dat op tal van manieren wordt geuit.
 5. van der Maarel Eventstyling

  Sfeerconcepten voor elk type event

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners