Wolterinck Event Decoration introduceert drie nieuwe interieursferen

29-04-2019 - Is er een betere tijd voor het lanceren van drie nieuwe interieursferen dan het voorjaar? Nee, en dat snappen ze bij Wolterinck Event Decoration ook. Met om ons heen de natuur die ontwaakt, krijgen we allemaal behoefte aan een gezonde dosis groen, kleur, licht en geur om ons heen. En dus creëerden de decorateurs en stylisten van een van ’s lands grootste groendecorateurs drie nieuwe looks voor bedrijfsruimtes, kantoren en events. Als we de namen Sunshine Spirit, Exotic Fever en Lemon Breeze mogen geloven, staat ons een hoop warmte en tegelijkertijd een lekker fris windje te wachten!

It’s time to shine
De gemene deler van de drie stijlen is de vrolijke kleur geel. Glanzend en knallend of juist mat en subtiel. In felle tinten en intense kleurcontrasten of op een natuurlijke, pure manier. Iedere sfeer heeft zo zijn eigen kenmerken. Zo brengt Sunshine Spirit vooral nieuwe energie en gedurfde variatie. Exotic Fever staat voor een tropische junglelook, waarbij grote planten en luxe accessoires zorgen voor de levendige sfeer, en Lemon Breeze neemt ons tot slot mee naar ongerepte stranden op een verlaten, mediterraans eiland. Het enige wat we zelf nog hoeven te doen, is genieten. Samen met onze gasten, klanten en personeel natuurlijk.

Van de vergaderkamer tot de kantoortuin
Als eventmanager of bedrijfsleider staat u keer op keer voor de uitdaging uw bedrijfsruimte, ontvangsthal, congrescentrum of feestlocatie zo aan te kleden dat gasten zich direct welkom voelen. Maar hoe stylet of restylet u nu eigenlijk een ruimte, zonder dat u elk seizoen een compleet nieuwe inrichting moet aanschaffen? Waar houdt u rekening mee bij het plaatsen van planten, bloemen en andere decoratie-items? Bij Wolterinck Event Decoration nemen ze u deze zorgen én de realisatie uit handen. Ze laten zien dat u met kleine aanpassingen en een portie groen enorm veel kunt doen. Of het nu lente, zomer, herfst of winter is.

Nog meer stylinginspiratie?
Benieuwd naar de nieuwste interieurstijlen? Kijk op de site van Wolterinck Event Decoration voor meer informatie en foto’s. Of houd hun socials in de gaten voor meer groeninspiratie. 

>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Zento, bureau voor impact

  Zento is hét eventbureau van Zuidwest Nederland. Onze events vertellen verhalen, prikkelen zintuigen en weten vooral...
 2. Party Rent Group

  Inrichtingsconcepten, designmeubilair, catering equipment, event-logistiek
 3. Kronenburg

  Zoekt u voor uw evenement of event een sprankelende Host of Hostess, een ervaren Teamleider, een elegant Hospitality...
 4. Unlimited Productions

  International full service production company. Technical- & creative concepts, high-end designs and quality event...
 5. BloemBloem

  Zorgen voor de juiste ambiance. Met de mooiste bloemen en planten, het juiste meubilair en sfeervolle decoraties.

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners