Wipeout komt naar Amsterdam!

02-08-2018 - Het tv-show format Wipeout komt in september naar Amsterdam tijdens Europa's grootste attractie-show EAS. De Nederlandse licentiehouder Famous Obstacles and Gameshows (FOG) is geselecteerd door Wipeout's merkeigenaar Endemol Shine Group om Wipeout obstakels overal ter wereld te bouwen en verkopen.

Foto: Smack Wall, Wipe Out, Holland Evenementen Group
 

Sinds de première van 2008 op ABC, breidde de enorm succesvolle Wipeout serie zich internationaal uit, met lokale versies in 29 belangrijke territoria, verdeeld in 125 landen over de hele wereld, verspreid over Europa, Noord- en Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en Azië-Pacific. En nu is het mogelijk voor parkeigenaren om hun eigen live Wipeout parcours te maken.

 

'Uniek!', Zegt Patrick Janssen, CEO van FOG en zelf eigenaar van een Wipeout park. 'Wipeout als een publieke attractie bestaat nog niet op dit moment, maar het kan de nieuwe trend worden in vrijetijds besteding. Het geheim van Wipeouts unieke succes is dat mensen graag deel uit willen maken van de beleving en dat is nu mogelijk! '

 

Volgens Patrick hoeven deelnemers geen atleten te zijn, het zijn je buren, je ouders of zelfs jezelf! Het gaat om hetzelfde plezier dat je op tv ziet en nu zelf kunt ervaren. Elke glimlach delen, elke hilarische ‘Wipeout’ voelen en lachen met deelnemers terwijl ze spectaculaire crashes en botsingen doorstaan.

 

FOG zal de iconische obstacles in Amsterdam laten zien, denk aan de Big Red Balls, de Sweeper, de Sucker Punch en de Dizzy Dummy en biedt een exclusieve licentie per land. Wie het eerst komt, het eerst maalt.

 

Bezoek Famous Obstacles & Gameshows op de EAS-beurs van 25 tot 27 september in de RAI in Amsterdam.

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners