Wederom 14 gecertificeerde eventmanagers die onze branche versterken

14-09-2018 - Begin deze week werden, in het historische Paviljoen De Witte in Den Haag, aan 14 eventmanagers de certificaten uitgereikt voor de leergang Advanced Event Management door Master in Event Management.

Colleges van o.a. Patrick Roubroeks (XSAGA) gingen aan de tentamens vooraf.  De examinering in het NBC werd wederom als zeer pittig ervaren. Echter 14 deelnemers van de leergang zijn geslaagd. 8 daarvan mogen nu de titel ‘Certified Event Professional’ (EMa) dragen. Deze titel is gecertificeerd door het Genootschap voor Eventmanagers.

Het uitzonderlijk hoogste cijfer was voor Kristy van Dommelen met een 9.2. De uitreiking werd afgesloten met een heerlijk walking diner  dat door Paviljoen De Witte werd geserveerd. Op 8 januari 2019 start de leergang Professional Event Management in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Deelnemers kunnen zich hiervoor aanmelden op www.masterineventmanagement.nl.

Op de foto van links naar rechts: Mandy Stam (Mandy Stam Productions), Bonny van Bokkem (Centric), Laura Kleij (Johan Cruijff ArenA), Kristy van Dommelen (House Of Lords), Mandy van Rijnsoever(NBC), Joyce Duson(L’Oreal Nederland) en Mascha Knoester(Ministerie van Buitenlandse Zaken). Op de foto ontbreekt Eveline Kleijn (ABN AMRO) en Carmen van Weelden (NIBC Bank).

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
  1. Effectivents

    Efficiënter en effectiever organiseren. Met meer rendement maar minder risico!
  2. Tio University of Applied Sciences

    Wil jij ook evenementen organiseren? Word een talent in het organiseren van evenementen met de hbo-opleiding Hotel-...
  3. Master in Event Management

    Master in Event Management biedt u actuele leergangen aan met theoretische kennis en praktische vraagstukken over het...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners