Vind+een+evenementenlocatie+met+de+nieuwe+locatiedirectory+Next+Venue
Persberichten

Vind een evenementenlocatie met de nieuwe locatiedirectory Next Venue

EVENEMENTENLOCATIE - Next Venue bundelt een top twintig van de meest inspirerende en karaktervolle evenementenlocaties van Nederland voor jou. Locaties die garant staan voor een unieke beleving bij je gasten, maar ook garanties bieden waar jij als organisator blij van wordt.

De nieuwe locatiedirectory zet zichzelf alsvolgt in de markt: 'Het vinden van de perfecte locatie voor jouw volgende event? Dat was nog nooit zo leuk en makkelijk. Ontdek het zelf op de gloednieuwe eventsite van Next Venue.'

Bijvoorbeeld een duurzame bedrijfsvoering, moderne techniek, een gastvrije crew en lokale foodconcepten. En het mooie is: je boekt rechtstreeks bij de locatie zelf, dus zonder bemiddelingskosten. De adviseurs van Next Venue geven je graag advies op maat.

Tips en checklists
Heb je tijd voor een snelle tour? Dan moet je natuurlijk even het overzicht van evenementenlocaties bekijken. Maar Next Venue biedt meer. Doe bijvoorbeeld inspiratie op aan de hand van blogs en vlogs van ervaren eventadviseurs. Je vindt er bijvoorbeeld een checklist voor het organiseren van jouw evenement. Of slimme tips over het verlagen van de footprint van jouw evenement. En staat het antwoord op jouw vraagstuk er niet tussen? Dan kun je je vragen direct stellen aan de adviseurs.

Handige venue finder
Het vinden van de perfecte venue is eenvoudig met de locatiezoeker van Next Venue. Met slimme filters (uitstraling, type event, aantal gasten) heb je in een handomdraai een handige shortlist. Je kunt bijvoorbeeld filteren op historische, industriële, landelijke of innovatieve locaties. Alleen congreslocaties voor meer dan 1000 personen zien? Of juist een overzicht met perfecte venues voor een besloten heisessie, workshop of relatie-bijeenkomst? It’s a piece of cake!

Cadeautje van Next Venue
De lancering van een nieuw platform is natuurlijk reden voor een feestje. Daarom trakteert Next Venue. Organiseer jij af en toe een congres, feest, beurs of ander zakelijk evenement? Vraag dan het exclusieve Next Venue-boek aan. Een stijlvolle event guide met alle locaties op een rij, voorzien van prachtige fotografie. Wil jij het Next Venue-boek ontvangen? Mail dan je postadres naar info@nextvenue.nl o.v.v. ‘Aanvraag Next Venue-boek’ en we sturen er één gratis naar je op.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.