Van+der+Linde+nieuwe+%27healthy%27+foodpartner+The+Hague+Beach+Stadium
Persberichten

Van der Linde nieuwe 'healthy' foodpartner The Hague Beach Stadium

EVENEMENENLOCATIE - The Hague Beach Stadium, Nederlands grootste beachsport locatie, is een strategische samenwerking met Van der Linde Catering + Evenementen aangegaan. De cateraar uit Berkel en Rodenrijs wordt verantwoordelijk voor het Food-concept gericht op sport.

“De keuze voor Van der Linde Catering + Evenementen hebben wij zeer zorgvuldig gemaakt. Afgelopen jaar hebben wij een grote stap in de BtoB en BtoC markt gemaakt. Veel organisaties ontdekten The Hague Beach Stadium met haar unieke faciliteiten voor onder andere hun vitaliteitsprogramma’s, sportieve bedrijfsuitjes en product lanceringen.

Naast de verantwoorlijkheid voor het food-concept, zullen beide partijen het vitaliteitsaanbod met sport en food introduceren bij het bedrijfsleven. Dit stelde nieuwe eisen aan onze foodconcepten. De behoefte aan hoogwaardige catering, die aansluit bij een gezonde levensstijl mogelijk voor zowel 50 tot 2.000 personen nam sterk toe. Daarnaast waren wij op zoek naar een partner met wie wij samen grotere stappen kunnen zetten om de vitaliteitsprogramma’s en sportieve bedrijfsuitjes breder onder de aandacht te brengen. In Van der Linde Catering + Evenementen hebben wij de ideale partij gevonden.”, aldus Rick van Oosterhout, Creative director van The Hague Beach Stadium.

Bijkomend voordeel is dat Van der Linde Catering + Evenementen (top)sport in haar DNA heeft, als cateringpartner van Sparta Rotterdam en ZZ Leiden en diverse topsport evenementen zoals de WC Beachvolleybal, WK Roeien, Tour de France, Volvo Ocean Race  en WC Shorttrack schaatsen weten zij welke voedingsbehoefte er is onder sporters, VIP’s en bezoekers.

Eigenaar Hans van der Linde, van Van der Linde Catering + Evenementen hierover: “Vitaliteit en gezondheid staan centraal bij The Hague Beach Stadium. Voeding speelt hierbij een zeer belangrijke rol. Daarvoor hebben wij verrassende fooditems en menu’s ontwikkeld die goed passen bij een gezonde leefstijl. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat het eten voldoende voedingswaarde heeft. Het eten is dus niet alleen lekker, de gasten kunnen gewoon verantwoord genieten!”

The Hague Beach Stadium is Nederlands grootste beachsport locatie. Naast dat particulieren hier regulier 15 sporten kunnen beoefenen is het stadion – gelegen aan het Noordelijk havenhoofd van Scheveningen – de ideale locatie voor sportieve evenementen. Alles weten over The Hague Beach Stadium? Check www.beachstadium.com

Van der Linde Catering + Evenementen is een full service party catering bedrijf met een duurzaam karakter en is met name actief in Zuid-Holland. Het onderscheidende vermogen zit in het proactief meedenken en doen met een no-nonsens mentaliteit. Onbezorgde gastvrijheid met culinaire verrassingen en creatieve concepten op maat.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.