Uitzendbureau+Eventure+investeert+in+behoud+eventpersoneel+met+Eventure+Academy
Persberichten

Uitzendbureau Eventure investeert in behoud eventpersoneel met Eventure Academy

De krappe arbeidsmarkt, en het personeelstekort in onze branche, dwingt werkgevers te investeren in het behoud van personeel. Daarom komt Eventure, het uitzendbureau voor personeel op festivals en evenementen, met een eigen Eventure Academy. Door middel van trainingen, workshops en gastcolleges wordt de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers gestimuleerd. Geen onderdeel van het Eventure netwerk? Ook dan kun je terecht op de Eventure Academy!

Doel van de Eventure Academy is het delen van kennis. Zo kiezen medewerkers zelf welke vaardigheid ze willen optimaliseren. Ook kunnen medewerkers hun praktische skills een oppepper geven. Daarnaast worden er verschillende workshops aangeboden in het teken van productkennis, hier leer je meer over producten en de merkbeleving op festivals. Tijdens de spraakmakende gastcolleges, van sprekers uit de festivalwereld, krijg je inzicht in de festivalwereld vanuit het oogpunt van toonaangevende organisaties.

Door middel van kosteloze trainingen en workshops, probeert Eventure met de Eventure Academy iets extra’s te bieden voor medewerkers. Denk hierbij aan een biertap- en bladlooptrainingen, leiderschapstrainingen, wijncursussen, Bacardi Workshops, Jack Daniels Workshops en gastcolleges gegeven door toonaangevende organisaties uit de festivalwereld zoals Matrixx, Mojo en LOC7000.

Werk je niet bij Eventure maar ben je wel geïnteresseerd, dan kun je alsnog deelnemen aan onze verschillende trainingen en workshops. De prijzen zijn per training of workshop aangegeven op deze website. www.eventure.nl.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.