Uitnodiging: Culinaire Inspiratiedag Noordwijk

07-05-2018 - Welkom in culinair Noordwijk! Op maandag 18 juni organiseert Noordwijk Marketing een Culinaire Inspiratiedag Noordwijk, exclusief voor intermediairs. Foto: Mark Wagtendonk

Natuurlijk ken je Noordwijk al van de zee, het strand en de vele congresmogelijkheden. Maar Noordwijk is met ruim 100 restaurants, beachclubs, eetcafés en lunchrooms ook een absolute culinaire hotspot. En zoals iedereen in de eventbranche weet: Good food is good mood!

Op maandag 18 juni nemen we je mee op een heerlijke culinaire ontdekkingsreis door Noordwijk. Op de mooiste locaties serveren wij je de lekkerste culinaire verrassingen. Ook is er een wijnproeverij en laten we je op een interactieve manier kennis laten maken met de zakelijke mogelijkheden van Noordwijk.

Presentatie en masterclass Ron Blaauw

Aansluitend is er een presentatie én masterclass van chefkok en culinair ondernemer Ron Blaauw. Blaauw behoort tot de gastronomische top van Nederland. Hij maakte onder andere furore met het vernieuwende restaurant Ron Gastrobar in Amsterdam. De culinaire passie van Ron is niet alleen in zijn eigen restaurants te vinden, hij inspireert veel andere keukens en bedrijven. Blaauw neemt ons deze dag mee in een prachtig culinair verhaal.

Programma

16.00 uur                      Ontvangst – Raddison Blu Palace Hotel

16.30 uur                      Start culinaire ontdekkingsreis

19.30 uur                      Presentatie en masterclass Ron Blaauw - Klooster | events, art & design

20.30 uur                      Afsluitende netwerkborrel

21.30 uur                      Einde

Get inspired
Maandag 18 juni wordt niet alleen een culinaire dag, maar ook een leerzame dag. We laten je graag vol nieuwe ideeën, energie en inspiratie weer naar huis gaan. We hebben maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus meld je snel aan:

>> Inschrijven

Tot ziens in culinair Noordwijk!

Sandra Nonhebel
Noordwijk Marketing
congressen@noordwijk.info

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners