Uitnodiging%3A+%23TeamNoordwijk+presenteert+de+Noordwijk+Spelen
Persberichten

Uitnodiging: #TeamNoordwijk presenteert de Noordwijk Spelen

Neem deel aan de eerste editie van de Noordwijk Spelen. Een challenge voor body & mind. Verfrissend met vernieuwende concepten, verrassend met unieke locaties, prikkelend met fysieke uitdagingen en inspirerend met kansrijke ontmoetingen.

Energieke bestemming
Deze eerste editie van de Noordwijk Spelen staat in het teken van inzichten. Over Noordwijk als gezonde en energieke bestemming. Waar de natuurlijke ingrediënten ervoor zorgen dat Noordwijk de officiële status van heilzame zeebadplaats ontvangt. Over bewust omgaan met informatie en bewust zijn van onze omgeving. En over de samenhang van een gezond lichaam met een gezonde geest.

Programma

  • 12.30 uur - Ontvangst, registratie en een gezonde, verkwikkende lunch
    NH Conference Centre Leeuwenhorst
  • 13.15 uur - Openingsceremonie met spreker Wouter van Dongen 
    Ethische hacker over bewust omgaan met informatie
  • 14.15 uur - Kies een route van het Olympisch Dorp 
    Kennis - activiteit - locatie
  • 16.00 uur - De Noordwijk Spelen 
    Op het strand van Noordwijk
  • 17.15 uur * - Slotceremonie: inspirerende netwerkborrel - borrel & bites
    Nomade Beach House
  • 19.00 uur - Einde

* Vanaf 17.15 uur rijdt er een pendeldienst tussen Nomade Beach House en NH Conference Centre Leeuwenhorst

Openingsceremonie
Wouter van Dongen is een ervaren security specialist/ethisch hacker met ruim 15 jaar ervaring in het IT-security en web development vakgebied. Wouter is afgelopen jaren meerdere malen in de media geweest met betrekking tot geconstateerde beveiligingslekken en issues bij grote bedrijven, banken en publieke instanties. Op inspirerende wijze neemt Wouter ons mee in het leven en de werkwijze van een hacker. Zijn tips & tricks leveren iedereen nieuwe kennis en inzichten op.

Olympisch Dorp
Kies een van de vier routes van het Olympisch Dorp met elk hun geheel eigen thema en invulling, maar allemaal bevatten ze de Noordwijkse trotse en unieke elementen. Alle routes doen meerdere locaties aan en hebben een onderdeel kennis en een activiteit in zich.

Route 1 - Omdenken
Kijk met andere ogen naar duurzaamheid

Route 2 - Innovatie in space
Stap in de ruimte en proef

Route 3 - Bloemen
Ontdek de geheimen van de bol

Route 4 - Thalasso
Ervaar het heilzame van de zee

De Noordwijk Spelen
Op het strand van Noordwijk houden we een strandzeskamp ‘BeachOlympics’, waar we in teams vriendschappelijk strijden om de winst. Maar waar we vooral met elkaar ervaren wat het strand en de zee daadwerkelijk met je doen.

Aanmelden
Bent u verantwoordelijk voor het plannen van vergaderingen, meetings of bedrijfsuitjes? En wilt u zich graag laten inspireren en kennis maken met de zakelijke mogelijkheden van Noordwijk? Meldt u zich dan aan voor de eerste editie van de Noordwijk Spelen. Wacht niet te lang, we hebben maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Ook interessant voor uw collega of iemand binnen uw eigen netwerk? Doorsturen mag. 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.