The Party- & Eventarchitect wint voor de 2e keer de Crystal award

24-01-2018 - Het Nederlandse bureau ‘de Party- & Eventarchitect’ met vestigingen in Zutphen en Culemborg, heeft op 13 januari 2018 in Rome voor de tweede keer de prestigieuze Crystal award ontvangen tijdens de SITE + MPI Global Forum in Italië.

Het komt niet vaak voor dat een bureau deze prijs twee keer ontvangt. Deze jaarlijkse internationale prijs wordt uitgereikt aan de top van de evenementenbureaus wereldwijd, die uitblinken in het ontwerpen van de meest unieke, memorabele evenementen.

Een 12 koppige jury, bestaande uit onafhankelijke internationale leden van de branchevereniging en vertegenwoordigers uit het onderwijs, beoordeelden alle ingezonden cases op rendement, creativiteit, investeringen en logistiek.

Tijdens de officiële ceremonie in Rome werd de award uitgereikt aan de Party- & Eventarchitect:

“Dit programma is een goed voorbeeld van hoe incentives echt werken. De investering van de klant in incentives wordt duidelijk weerspiegeld in loyaliteit en gedragsverandering van medewerkers, wat kan leiden tot langdurige relaties. Op deze manier kan de investering worden terugverdiend, waardoor er een win-winsituatie ontstaat. Het winnen van de Crystal Award is een goed voorbeeld van hoe The Party- & Eventarchitect investeert in het creëren van succesvolle incentiveprogramma's voor onze klanten. Het laat ons zien dat we op de goede weg zijn“, aldus Gebert Janssen van de Party- & Eventarchitect.

“De Crystal Award is de meest prestigieuze vorm van erkenning in de wereldwijde incentive-reisindustrie", zei SITE-voorzitter Annamaria Ruffini, CIS, CMP, president & CEO, Events In & Out S.R.L. "De prijs erkent niet alleen de uitstekende organisaties die hen winnen, maar toont ook de innovatieve manieren waarop bedrijven buitengewone motiverende ervaringen kunnen creëren om het menselijk potentieel te maximaliseren en tastbare bedrijfsresultaten te behalen voor hun bedrijven."

De Party- & Eventarchitect heeft deze award gewonnen met een case (incentive) waarbij Athene bezocht werd met bijna 1000 gasten vanuit Nederland, België en Duitsland.

Namens de Party- & Eventarchitect Gebert Janssen: ‘Het is een grote eer om deze prijs voor de tweede keer te ontvangen. Het is een bekroning op ons werk van de afgelopen jaren en het geeft ons de motivatie om nog meer mooie projecten te organiseren’..

About the Crystal Awards Recognition Program:

Since 1980, the annual Crystal Awards Recognition Program has provided industry acclaim for world-class organizations that excel in the design of unique, memorable group travel experiences that deliver measurable benefits for their clients. Today, the awards serve as a benchmark for incentive travel programs and are regarded as the highest honor in the motivational events and incentive travel industry. Incentive programs held between 1 May 2016 and 30 June 2017 were eligible and an independent panel of judges evaluated entries. .

The Crystal Awards Program is sponsored by IMEX Group, the worldwide exhibitions for incentive travel, meetings and events.

>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Switzerland Convention & Incentive Bureau

  SCIB is de overkoepelende organisatie die Zwitserland promoot als bestemming voor meetings, incentives, congressen en...
 2. Foundation Riga Tourism Development Bureau

  Betaalbaar, betrouwbaar en veilig- Riga de perfecte meeting & event locatie van Noord Europa
 3. VervoersProjecten Nederland

  VPN zorgt ervoor dat uw evenement, bijvoorbeeld een grootschalig bedrijfsuitje of (inter)nationaal congres, een begin...
 4. Verschoor Events

  Bij Verschoor Events organiseren wij telkens weer de mooiste belevingen tijdens uw incentive, evenement of groepsreis.
 5. België Toerisme Wallonië - Ardennen

  Meet in Green in het zuiden van België

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners