The+Hague+Conference+Centre+heropent+deuren+na+grootse+verbouwing
Persberichten

The Hague Conference Centre heropent deuren na grootse verbouwing

The Hague Conference Centre, voorheen bekend als New Babylon Meeting Center, is flink uitgebreid en deze maand volledig in gebruik genomen. Met 20 breakout zalen is de locatie helemaal klaar voor evenementen en congressen.

Het conferentiecentrum heeft alle zalen op de eerste verdieping in gebruik genomen. Voorheen was deze etage onderdeel van het winkelcentrum New Babylon. Het interieur is ontworpen door een bekende binnenhuisarchitect Casper Schwarz. Hij heeft gekozen voor een eigentijds zakelijke uitstraling waarbij er bijzonder is gelet op fantastisch gebruiksgemak in combinatie met esthetiek.

Waar voorheen de maximale capaciteit zo’n 300 gasten was, is het nu mogelijk om grotere congressen tot 650 gasten te verwelkomen. Zeker nu er 20 breakout zalen zijn, is The Hague Conference Centre heel geschikt geworden voor onder andere internationale meerdaagse congressen.

Bijzonder geavanceerde audiovisuele mogelijkheden, digitale branding mogelijkheden en uiteraard de geweldige centrale ligging zorgen ervoor dat de congressen en evenementen naar wereldklasse worden getild.

Het conferentiecentrum telt in totaal twintig flexibele zalen, variërend van 20 tot 650 personen en is geschikt voor zowel kleinschalige vergaderingen als internationale meerdaagse congressen. Ook zijn er mogelijkheden voor borrels en diners in de stijlvolle loungebar waarbij de focus ligt op Europese premium producten.

De ligging van de locatie is zeer gunstig, pal naast Den Haag CS in het centrum van Den Haag. Daarnaast beschikt het over 1.246 parkeerplaatsen in Q-Park CS New Babylon. Ook is er een hotel met 143 kamers in het gebouw aanwezig. Daarnaast is er nog de keuze uit vierduizend hotelkamers op directe loopafstand van The Hague Conference Centre.

Wilt u meer weten over The Hague Conference Centre? Neem dan contact op met Thomas van der Zee via 06-30630070 of thomas@thehagueconferencecentre.com.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.