The+Experience+Conference+2020%3A+Duncan+Wardle+%28Disney%29+en+Miriam+Preissinger+%28Samsung+case%29
Persberichten

The Experience Conference 2020: Duncan Wardle (Disney) en Miriam Preissinger (Samsung case)

THE EXPERIENCE CONFERENCE - The Experience Conference van IDEA is al een paar jaar een toonaangevend evenement als het gaat om events en live binnen marketing en communicatie. Dit jaar past IDEA haar event aan, aan de huidige corona-maatregelen. En dus draagt The Experience Conference 2020 op 10 september de ondertitel Satellite Edition. Een verrassend concept met ijzersterke keynotes.

Eerder mocht EventBranche.nl al de eerste drie sprekers bekend maken:

 

 

Vandaag de twee sprekers die het programma volledig maken:

Duncan Wardle (foto), voormalig Head of Innovation Disney 
Als voormalig 'Head of Innovation & Creativity' bij Disney ontwikkelde Duncan een toolkit die mensen leert zélf creatief en innovatief te denken. Met zijn ultieme Disney ervaring vertelt hij een leerzaam verhaal over innovatie en creativiteit en deelt Duncan inzichten uit deze toolkit. Een absolute aanrader, die voor The Experience Conference mogelijk gemaakt wordt door partner Denk Producties.

Miriam Preissinger, Creative Director bij Cheil Germany GmbH
Preissinger geeft een uniek kijkje in de creatieve keuken van de award winning case 'Samsung Windows Into the Future'. Dat event won onder meer een BrandEx Award in Duitsland. De jury zei destijds: 'De jury was enorm onder de indruk van het idee, het design en de implementatie van het unieke brand activatie concept die naadloos aansloot op Samsung als merk en de merkbelofte.' Prachtige case om je door te laten inspireren.

En jij kunt er bij zijn!

De opzet van The Experience Conference is dit jaar anders dan anders. Het kloppend hart van The Satellite Edition is een speciale eventlocatie. 'Alles wat daar gezegd en gedaan wordt zenden we door naar ruim vijftig IDEA-bureaus, waar onze leden en hun relaties het event samen live ervaren. Zo ontstaat een serie van satelliet-evenementen, elk met persoonlijke verhalen en persoonlijke ontmoetingen. Samen nieuwe stijl. En juist dat maakt The Experience Conference 2020 een perfect moment om het nieuwe eventseizoen op een energieke manier af te trappen', aldus het team van IDEA.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.