Tentverhuurmakelaar ‘nieuwe stijl’ slaat aan

18-07-2017 - TIJDELIJKE ACCOMMODATIE EN TENTENVERHUUR - Sinds begin dit jaar is er wat veranderd in de tentverhuurbranche met de komst van Tentverhuurmakelaar. Als onafhankelijke partij adviseren zij iedereen op het gebied van tijdelijk overkappen. Of het nu gaat om een evenement, een bouwproject of (langdurige) opslagfaciliteiten, het wordt allemaal aangeboden.

Tentverhuurmakelaar is voortgekomen uit McAir Tentverhuur en daarom beschikt zij dus over zo’n 25 jaar praktische ervaring in de tentverhuurbranche. De werkwijze is onafhankelijk en transparant aangezien er per project gekeken wordt naar de beste leverancier(s). Op deze manier wordt altijd ingespeeld op de behoeftes van de klant en de mogelijkheden in de markt.
De klant kan daarin een keuze maken in prijs, kwaliteit of prijs/kwaliteit. Tentverhuurmakelaar biedt daarom ‘altijd de beste deal’ en hoeft nooit ‘nee’ te verkopen.

Onlangs mocht Tentverhuurmakelaar een mooi project uitvoeren in opdracht van Van der Linde Catering en Evenementen. Naast Het Kasteel (Stadion voetbalclub Sparta) in Rotterdam werd een compleet ‘bedrijfsfestival’ opgebouwd. Pagodetenten waarin bedrijfseenheden zich presenteerden, een alu-tent als escape-room, toiletwagens en een kassa-unit; allen volledig voorzien van geblindeerde hekken rondom. Een mooi totaalproject waarin Tentverhuurmakelaar vanaf het begin bij betrokken is geweest en op deze wijze een goed en vakkundig advies heeft kunnen verzorgen.

>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Veldeman

  Veldeman Structure Solutions is marktleider in de ontwikkeling, productie, verhuur en verkoop van tenten en hallen.
 2. Losberger De Boer

  Losberger De Boer verzorgt hoogwaardige, tijdelijke accommodaties voor evenementen en zakelijke toepassingen over de...
 3. Neptunus BV

  De specialist in tenten voor Evenementen
 4. Intertent

  Intertent is specialist op het gebied van tijdelijke accommodaties.
 5. TivoliVredenburg

  TivoliVredenburg kent niet slechts 1 maar zelfs 5 unieke locaties onder één dak...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners