Studio+21+zet+de+deuren+van+de+vernieuwde+eventlocatie+virtueel+open+voor+straks%2E%2E%2E
Persberichten

Studio 21 zet de deuren van de vernieuwde eventlocatie virtueel open voor straks...

EVENEMENTENLOCATIE - Studio 21 rondde eind vorig jaar een prachtige metamorfose af. Studio 21 veranderde in een ronde setting met bijhorend rond scherm in de multifunctionele evenementenlocatie. Het team van Studio 21 staat dan ook klaar om straks weer volop te gaan draaien. De locatie zet daarom virtueel de deuren open.

'Op dit moment, het is lastig voor te stellen, maar we kijken heel graag alvast vooruit naar de tijd waar we de draad samen weer op kunnen pakken. Gelukkig zien we dat een aantal opdrachtgevers dat al doet door het verplaatsen van hun event, maar ook wordt er naar het plannen van nieuwe events gekeken. Wij verwachten dat de eventbranche weer op volle toeren gaat draaien na deze periode van ‘social distancing’ waardoor de agenda snel kan vollopen.'

Dus ben jij bezig met een mooi event voor in het najaar van 2020 en wil je er zeker van zijn dat jouw datum nog vrij is? Leg dan nu de eventdatum vast! Mocht het event dan onverhoopt toch niet kunnen plaatsvinden, kan het event tot twee weken voorafgaand aan het event kosteloos verplaatst worden*.
 
Klik nu zelf gemakkelijk door de locatie heen om een eerste indruk te krijgen! Bekijk de 360º weergave van Studio 21: https://www.studio21.nl/360o-tour-studio-21/
 
*(deze aanbieding geldt voor nieuwe aanvragen voor events die worden geplaatst in de periode 01-07-2020 t/m 31-10-2020 in Studio 21)

 

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.