Stichting+Spieren+voor+Spieren+geeft+200+families+onbezorgde+dag
Persberichten

Stichting Spieren voor Spieren geeft 200 families onbezorgde dag

EVENTMARKETING GOEDE DOELEN - Dat stichtingen en goede doelen evenementen inzetten om de aandacht op hun doel te vestigen, of om geld in te zamelen, is al vele jaren gebruikelijk. Het samenbrengen van de doelgroep van zo'n stichting of goed doel is een mooie variant daarop. Stichting Spieren voor Spieren organiseerde samen met bureau Rocks 'n Rivers een activiteiten dag voor maar liefst 200 families in Apenheul.

Op zondag 10 september werd de jaarlijkse Spieren voor Spierendag georganiseerd. De locatie was deze keer de sfeervolle Apenheul te Apeldoorn. Belangrijkste doel van deze dag was om kinderen met een spierziekte (én hun familie) een gratis en onbezorgd dagje uit te bezorgen.

De Stichting Spieren voor Spieren en haar partner Rocks ’n Rivers, organiseerden voor ruim 200 families (totaal 1150 personen) een fantastische dag. Rocks ’n Rivers was belangeloos met meer dan 40 vrijwilligers actief om de dag in goede banen te leiden. De kinderen konden naast het bezoek aan het park, ook extra activiteiten doen zoals een ludieke vossenjacht, bananen vangen, schminken, aapjes schilderen en een percussie- of knutselworkshops.  Al deze activiteiten waren speciaal aangepast voor de kinderen in een rolstoel of met beperkte spierkracht. Daarnaast hielpen de vrijwilligers om alle kinderen  een plaats te geven bij de diverse voederpresentaties in het park. Hoogtepunt voor vele kinderen waren de delen in het park waar de apen loslopen. Hilarisch en tegelijkertijd ontroerend om de gezichten te zien als er een aapje bovenop de rolstoel ging zitten. 'Kortom een indrukwekkende dag met een goed gevoel voor iedereen', kijkt de organisatie tevreden terug.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.