Save the date: Wallonia Trade Day, 12 april 2018

13-02-2018 - Op donderdag 12 april 2018 organiseert Wallonie Belgique Tourisme de Wallonia Trade Day. Deze aller eerste editie vindt plaats in het Dolce La Hulpe Brussels en biedt Nederlandse meetingplanners en organisatoren van zowel zakelijke evenementen en/of groepsreizen de kans om in contact te komen met ruim 100 aanbieders uit de Waalse toeristische-, MICE- en evenementenbranche.

Laat u inspireren met nieuwe ideeën voor groeps- en MICE reizen maar ook voor zakelijke evenementen met de bestemming Wallonië kunt u hier nieuwe contacten opdoen. Een feestelijke avond met Bourgondisch buffet en muziek maakt de dag af. Ook zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar voor een speciale 2-daagse famtrip rondom dit evenement. 

Voor meer informatie of het plannen van een bezoek aan de Wallonia Trade Day kunt u contact opnemen met Sigrid Misana van België Toerisme Wallonië –Ardennen, s.misana@wbtoerisme.nl Tel. Nr. 020-524 43 40.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Verschoor Events

  Bij Verschoor Events organiseren wij telkens weer de mooiste belevingen tijdens uw incentive, evenement of groepsreis.
 2. België Toerisme Wallonië - Ardennen

  Meet in Green in het zuiden van België
 3. Foundation Riga Tourism Development Bureau

  Betaalbaar, betrouwbaar en veilig- Riga de perfecte meeting & event locatie van Noord Europa
 4. VervoersProjecten Nederland

  VPN zorgt ervoor dat uw evenement, bijvoorbeeld een grootschalig bedrijfsuitje of (inter)nationaal congres, een begin...
 5. Switzerland Convention & Incentive Bureau

  SCIB is de overkoepelende organisatie die Zwitserland promoot als bestemming voor meetings, incentives, congressen en...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners