Ron Blaauw opent restaurant en geeft nieuw personeel woonruimte, baan en scooter

10-08-2018 - Eerder deze maand sloot Ron Blaauw twee zaken in Amsterdam. Maar ook opent hij in het najaar van 2018 een nieuwe zaak in Amsterdam: Ron Gastrobar Indonesia Downtown. De reden van het sluiten van de twee zaken had onder andere als aanleiding het gebrek aan personeel. Om voor de nieuwe zaak goed personeel te werven biedt hij iets extra's.

Foto: Facebook Ron Gastrobars 

Eerder verscheen de volgende vacature:
________________________________________________________________________________________

VACATURE: HUISJE, BAANTJE, BROMMERTJE

Klinkt te mooi om waar te zijn, hè? Is het niet! Chef Blaauw is namelijk op zoek naar mensen met een horecahart, voor in de keuken of bediening. Dat betekent een baan bij de tofste restaurants van dit universum. En daar krijg je – naast salaris – ook nog eens het volgende voor:

WOONRUIMTE IN AMSTERDAM!
• Scooter lease 
• Reiskostenvergoeding
• Korting bij alle Gastrobars
• Goede doorgroeimogelijkheden
• Deelname aan het Gastrobar uitwisselingsprogramma

Ga snel naar www.rongastrobar.nl/werken dan bespreken we samen de mogelijkheden. Taggen en delen wordt zeer gewaardeerd!

__________________________________________________________________________________________


Eerder gaf Blaauw tegen Misset Horeca aan dat hij ziet dat mensen minder lang bij hun werkgever blijven, ook al gaat het om een bekende zaak en naam in Amsterdam. 'Ze laten zich de kop gek maken en gaan voor 200 euro meer gewoon naar een andere baas. Maar een ambacht leren kost tijd. Ik hoop ze door hetgeen we ze nu bieden langer aan me te binden.’

Hoeveel mensen Blaauw zoekt kan hij niet exact aangeven. Richting Misset Horeca geeft hij aan dat het vinden van personeel het grootste struikelblok is om verder te kunnen groeien.  Hij heeft een bepaalde kwaliteit voor ogen die hij met een tekort aan personeel niet kan handhaven. Op bovenstaande vacature, die op de Facebookpagina van Ron Gastrobar stond,  werd al 183 gereageerd en het bericht werd 88 keer gedeeld nog geen twee uur na verschijnen de post. Inmiddels staat de teller op 294 reacties en het bericht is 196 keer gedeeld. Daar moeten toch een aantal goede werknemers tussen zitten? 

Bekijk hier de oproep van Ron Blaauw voor het gloednieuwe Indonesische restaurant dat hij zal openen in Amsterdam: 
 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners